gfo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Content Manager
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haber siteleri artık bunu hep yapıyor, her alanda yapıyor. Bi haber sitesi 'game of thrones izle' başlığı adı altında haber yazmış :D
Medium
Alidere35
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam da arkadaş bunlar istedikleri her yerde nasıl çıkabiliyorlar yani ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İnsanların Gözü Aç Doymuyor. Yine bu bişey değil . Bilgidiğiniz gibi Netd Müzik grubu da doğan Holding' e ait olduğunu öğrendiğimden beri şaşırmıyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çözüm basit. Geçin İngilizce siteye. 5-6 tane site açın her birisine spinbot ile 10'ar makale yazın. 2 hafta sonra adsense başvurun. Onay aldıktan sonra sosyal medyadan hit çekin. Para kazanmak kolay. Daha 3 gün önce bir ingilizce site için aldığım adsense onayı, bugün 5 tık ile 3 tl kazandırdı. Günlük hiti 9-10. Bu sitede 1 ay sonra keywordsler oturunca tamamdır. Google sitenin istikrarlı giden keywordslerine göre reklam veriyor. Bide az hitten gelen çok tıklama TO nun artmasına sebeb veriyor. Buda Google nin sitenize daha yüksek tbm li reklamları göndermesini sağlıyor. Muhtemelen bu sitenin tbmsi 1 ay sonra 2-3 belki 5-6 tl ye çıkacak. Bu da günde 2-3 tık size yeter demek. Bunun gibi 5-6 site açsanız tamamdır.
Nedir bu para kazanmak için çektiğiniz sıkıntı. Yok özgün makale falan. Gerek yok böyle rekabetlere. Google her türlü parayı veriyor zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci, FreeLance Developer
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Son zamanlarda iyice dikkatimi çekti, Google'da aradığım hiçbir şeyi bulamıyorum. Öyle saçma sapan, alakasız sonuçlar veriyor ki, çıldıracağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Ben de bugün aptalca bir şeye denk geldim. Haber sitelerinden birisinde kısa bir videoyu bile ekran görüntüsü olarak koyup 1-2-3-4-5-6-7-8-9 şeklinde geçişli yapmışlar. Yani görsel koyup fazladan sayfa tıklama kasmaya çalışıyorlar. Hani tamam listeli içeriklerde öyle yapanlar neyse diyordum ama videoyu saniyelere ayırıp o şekilde fotoğrafları listeleme yapmak bambaşka bir kafa.
2 kişi bu mesajı beğendi.