azad35avsar adlı üyeden alıntı

Google bu işe al atmaz onunda işine geliyor. Bunlarla baş etmek mümkün değil ama biliyorsunuz ki elimizdeki tek güçlü kaynak bu forum iyi değerlendirmek lazım. Foruma ağırlık vermeliyiz ;)

fatihaslan1987 adlı üyeden alıntı

Bence arama motorunu değiştirmek gerek. Google iyice bozdu. Yani benim alanaditicaret.com sitem yandex ve bing sitelerinde ilk sırada çıkıyorken google da ne hikmetse çıkmıyor. Hep bir reklam hep aynı siteler. Biz nasıl geleceğiz ilk sıraya ? Google buna kesin bir şey yapması gerekiyor.

Saffet adlı üyeden alıntı

Google artık saçmaladı keşke Türk kullanıcılar Yandex kullansa.

Voltaren adlı üyeden alıntı

bunlar kıbleyi merkez bankasına çevirmişler para bürümüş gözlerini statü kazanmak , isim yapmak , kaliteli haber sunmak gibi bir niyetleri yok sanırım

tolhur adlı üyeden alıntı

Ben bırakıcam türkçeyi kesinlikle... Yazık değil mi yaa? Hergün 5 makale yazana kadar haftada 2 tane ingilizce yazarım daha iyi...

GrafAdem adlı üyeden alıntı

Allah Belasını versin bunların kazandıkları para haram. Artık gazete satmak yerine gözlerini Adsense'e diktiler. Google'ın buna göz yumması zaten çok başka bir hakaret bizlere ama emin olun yapacak hiç bişey yok maalesef. Çok üzücü çok...

Köklü siteler kazanıyor evet ama yakında onlara da bu durum sıkıntı çıkartacak. O yüzden varsa bir çare hep beraber düşünmeliyiz. Derim ben...