KartPazar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ön Ödemeli Kart Satışı
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Sen beğenirsin, beğenmezsin ama bu sitelerin Türkiye'nin en çok ziyaret edilen siteleri olduğu gerçeğini inkar edemezsin. Domain kayıt firmalarına ulaşmak için "com.tr domain kaydı" yazman yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hocam söz konusu benim domain firmasina erisebilmem değil zaten şuan. Bunlar Türkiyede en çok tıklanan siteler ise sebebi üstte bahsettiklerim. Durumu görüyorsunuz.
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
arama sonucu bana mantıklı geldi. en çok girilen com.tr uzantılı siteleri listelemiş. demek ki com.tr arayan insanlar bu sitelere giriyorlarmış. domain kayıt firması aramıyorlarmış. 1milyonda 1 siz aramışsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sitelerin önce kurulmuş olması önemli değil. Bu siteler haber sitesi adı altında internette aratılabilecek her türlü konuda spam içerik üretiyorlar. Yazılar başka sitelerden kopya olarak çekiliyor ama yine de Google bunun önlemini almıyor. Milyonlarca indexleri olan bu siteler başka sitelerden (ç)aldıkları kopya bir içerik ile bizim kazanmamızı da engelliyor. Bunun için acilen bir önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yanlış... ama neyse karşıdan gelen düşünceye kapalı olduğunuzu düşünerek yorum yapmayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google aşağı google yukarı.. Google yokken Altavista vardı be(hey gidi).. Biraz Bing,Yippy, Duck duck go yapın. neyse bu farklı konu..
com.tr siteleri belgeli olarak alınıyor ama şimdilik. Belge olduğu için resmiyet kazanmış oluyor. Domain otoritesi ve resmiyet işin içine girince google algoritmaları! seni dinlemez beni dinlemez gider onları dinler. Evet çalıntı içeriklere denk geldim bende belki de değildi yazar satmış olabilir yazar hem orada yazıyordur hemde kendi içeriği diye kendi blogunda falanda yazıyordur bilemeyiz.
Bizlerin dezavantajı ekip olmadan, plan proje olmadan bu işlerle meşgul olmamız. Hani ya tutarsa misali dalmışız bu dünyaya. Onlar günde sence kaç içerik giriyorlar ya da çalıyorlardır? Sadece bir kategori ile ilgilenen kaç kişi vardır bilemeyiz. Artı ajanslara üyeler ve hiç üretmeseler dahi ajansların derlemiş olduğu haberi girseler bile yeter.
Şöyle konuya yakın bir örnek daha vereyim yabancı siteden bir çeviri ve özgünleştirmemden sonra benimle aynı kulvarda yarışan bir site 5 gün sonra aynı konuda benzer başlıklar ve cümleler ile haberi yayınladığı halde ilk sırada yer aldı. Ben ise 2.sayfa.. Bu otorite ve aram motorlarının seni nasıl gördüğü ile alakalı. En fazla kaç içeriğimiz var ki? Kaç milyon index alıyoruz? Zoruma gitti mi? Gitti belki de çaldı. Ama bu beni yıldıramaz ki? Her seferinde daha çok hırs ve azimle sarılıyorum yazılarıma..
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..