-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar kendime ait bir kişisel web sitesi açtım 22 ağustos 2019 tarhinde aradan 3 hafta falan geçmiş sitede kullanmış olduğum temayı themforestan kopyalamıştım üç hafta sonra temanın sahibi bi bilemedim mail atmış lisansız kullanıyorsunuz,lisans kodunuz varsa bize gönderin aksi halde 2 gün içerisinde dmca ya şikayet edeceğiz vs demiş tabi ben bu maili bugün gördüm bir sıkıntı oluştururmu sitem googlede indexleniyor bu arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site themeforest tarafından ücretaiz verilmiş bir tema ise free lisans dosyası mutlaka vardır temanın içinde, onu sunun. Yoksa ve kopya ise tema hızlı şekilde ya lisans alın ya da temayı değiştirin. Dmca siteyi kapatabilir, domaini askıya bile aldırabilir. Telif cezası gelebilir.
AmmoByte
Rubber Baby Buggy Bumpers
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazilim Uzmani
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dmca sikayeti kabul edilirse google indexleriniz silinir.
Google aramalarinda tum linkleriniz. Ornek olarak :
"ABD Dijital Binyıl Telif Hakkı kapsamında aldığımız birden fazla şikayeti uygun bularak, 5 sonucu bu sayfadan kaldırdık. İsterseniz, LumenDatabase.org adresinde bu içeriğin kaldırılmasına neden olan DMCA şikayetlerini okuyabilirsiniz: Şikayet, Şikayet, Şikayet, Şikayet, Şikayet. "
seklinde indexlenecektir. Temanin lisansini almaniz yada temayi degistirmeniz yarar saglayacaktir.