-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
anladım hocam şu anda googledne nerdeyse hiç hit alamıyorum. Yandex bing tabanlı geliyor sadece. google küstü bize :)
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
100, (%100)
Hocam pirate 2.0 sizi etkileyecek olsaydi guncelleme geldigi gun dusus yasardiniz bence baska bir durum var burada yanlis seo yapmis olabilir misiniz? yada anti seo yapmis olabilirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
anti seo belki olabilir ama hemen anlık yansırmı. Yani dün 6500 hit oncan çnce 6400 hafta için 5bin üzeriydi. Şu anda 2binlerde aldığı hitlerde öğlen saat 12'den önceye kadar. DMCA bildirimine baktım ama çok yeni değil 1 hafta olmuş 1 içerik için gelmiş sadece. işin ilginç kısmı hdfilmx.com site adresi hdfilmx kelimesinde bile yok.
hdfilmx.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim sitede bir değişiklik yok aynı herşey tek farklılık telif hakkı uyarısı geldi : ))
ek olarak : film sitesi çalıştıran kardeşlerim hobbit sinema çekimi vs bunları sitenizden kaldırın aksi halde sizede uyarı gelebilir
Seslichat.web.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
durum hakkında kesin birşey diyemicem ancak anti seo gibi duruyor ayrıca bir öneri vereyim dmca uyarıları link bazlı geliyorsa eğer (örneğin: "siteadresi.com/hobit-5" linkini kaldır şeklindeyse (tam bilmiyorum nasıl olduğunu çünkü)) link uzantısını değiştirirseniz (yani "siteadresi.com/hobbit-5" yerine "siteadresi.com/hobbit-bes" şeklinde) dmca kalkana kadar idare edebilir diye düşünüyorum ;) Tam emin değilim ama sadece şu anda uydurduğum bişi ve denenebilir gibi :D
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co