lostyazilim
tr.link

Film sitemde google sıralaması alt-üst oldu varmı başka olan

18 Mesajlar 2.030 Okunma
lstbozum
tr.link

hdfilmx hdfilmx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
Merhaba arkadaşlar birçok kelimede ilk sayfadayken şu anda hiç yok nerdeyse en basiti hdfilmx aramasında bile çıkmıyorum ilk sayfalarda. hdfilmsitesi aramasında 3.sıradaydı şu anda uçmuş.

Nedir sebebi sizce bu durum bugün 12 den sonra oldu.
Film bazında düşünürsekte
karanlıktan gelen izle 2.sıradayken şu anda nerde belli değil. bunun gibi birçok kelimede uçmuş.

hdfilmx.com
wmaraci
reklam

Machine Machine www.mybb.pro Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Front end Developer
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)
Google webmaster sayfanızda dmca bildirimi gelebilir bana günlük dmca geliyor :D google pirate güncellemesinden sonra böyle dalgalanmalar oluyor hit dengesiz benim bir çıkıyor bir iniyor bu dalgalanma bittiğinde normale dönecektir diye tahmin ediyorum :D

https://www.torrentdizindir.com benim sitem, dmca bildirimi geliyor sürekli,sizde de böyle olmuş olabilir kontrol edin derim :)

MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro

• Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
Dmca bildirimi geliyor banada sık sık ama ilk kez böyle oldu. Benim 4-5 aydır düzenli sayılırdı hitler. Yani şu anda iyi gibi ama googleden nerdeyse hit alamıyorum. Bu saatlerde 60 online olurken 10u geçmiyor şu anda.

Ek Olarak: bu bildirimlerdeki linki tamamen siliyormuyuz. Yoksa yayınadn kaldırdık v.s yazarak filmimi cıkartıyoruz

Ek Olarak: 1 online :)

hdfilmx.com

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)

hdfilmx adlı üyeden alıntı

Dmca bildirimi geliyor banada sık sık ama ilk kez böyle oldu. Benim 4-5 aydır düzenli sayılırdı hitler. Yani şu anda iyi gibi ama googleden nerdeyse hit alamıyorum. Bu saatlerde 60 online olurken 10u geçmiyor şu anda.

Ek Olarak: bu bildirimlerdeki linki tamamen siliyormuyuz. Yoksa yayınadn kaldırdık v.s yazarak filmimi cıkartıyoruz

Ek Olarak: 1 online :)

Vallaha benim kullandığım MyBB sisteminde geçiçi sil özelliği var dmca yiyen konularımı geçiçi olarak siliyorum 1-2 hafta öyle kalıyor google dmca bildirimini askıya aldıktan sonra tekrar eski haline getiriyorum google tekrar indexliyor konuyu yine alıyorum oradan hitimi ama yine dmca yiyince tekrar aynısını yapıyorum :D sende nasıl olur bilemem ama kaldırmak en kalıcı çözüm olacaktır.

Ayrıca kaldırdıktan sonra google içeriği kaldırdım formu göndermen lazım yoksa siteden kaldırınca dmca hemen kalkmıyor :D
hdfilmx

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

AlfaOis AlfaOis www.GameOis.com Kullanıcı
  • Üyelik 22.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog. / Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ü** G**
  • Mesajlar 843
  • Beğeniler 75 / 205
  • Ticaret 53, (%100)
Sebebi büyük ihtimalle geçtiğimiz haftalarda gelen google pirate 2.0 güncellemesi, illegal içerikli özellikle film sitelerini hedef alan bir güncelleme bir çok arkadaşın başı ağrımıştı, bu sektördeki siteler her zaman böyle güncellemelere konu olacaktır.

• Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)

Machine adlı üyeden alıntı

Vallaha benim kullandığım MyBB sisteminde geçiçi sil özelliği var dmca yiyen konularımı geçiçi olarak siliyorum 1-2 hafta öyle kalıyor google dmca bildirimini askıya aldıktan sonra tekrar eski haline getiriyorum google tekrar indexliyor konuyu yine alıyorum oradan hitimi ama yine dmca yiyince tekrar aynısını yapıyorum :D sende nasıl olur bilemem ama kaldırmak en kalıcı çözüm olacaktır.

Ayrıca kaldırdıktan sonra google içeriği kaldırdım formu göndermen lazım yoksa siteden kaldırınca dmca hemen kalkmıyor :D

google içeriği kaldırdım formu bu nedir tam olarak. Ben direk linkleri sildim

hdfilmx.com

• Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1041
  • Beğeniler 327 / 328
  • Ticaret 12, (%100)

hdfilmx adlı üyeden alıntı

google içeriği kaldırdım formu bu nedir tam olarak. Ben direk linkleri sildim

Google'den size gelen dmca bildiriminde yer alıyor link. Google webmaster sayfasından bakabilirsiniz.

alibey alibey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmaster,seo
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 12 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
bendede aynı şey oldu ama bende tam tersi oldu ilk 500 bile giremeyen rekabeti yüksek kelimelerde şimdi 1 sırada bunun nedeni Google nin seo politikasını tamamen değiştirmesinden kaynaklanıyor Google artık gelen baçlinklerin moztrust ve mozrank değerlerine önem viriyor yani baclink aldığın sayfadaki yazının özgün olması yetmiyor yani sayfanın moztrust ve mozrank değerleri sıfır sa etkiside az oluyor sayfalarını buradan http://moonsy.com/mozrank/ kontrol et ve değeri yüksek olan sayfalardan az olan sayfalara link ver alt sayfalar güçlenirse kesin başarıya ulaşırsın ben buları uydurmuyorum rekabeti çok yüksek kelimelerde il 10 girdim bu yöntemle

www.yine.com.tr Benim Linkim

• Üyelik 21.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilgi işlem
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 343
  • Beğeniler 120 / 57
  • Ticaret 8, (%100)
500 e giremezken 1.sırada olan kelime nedir. şu anda aslında backlinklerin çoğu kaliteli sitelerde

hdfilmx.com

alibey alibey WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek webmaster,seo
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 12 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
site : crosets.net (kral blog sitesi) 1 sırada (kral blog) 6 sırada
site : jdrap.net (kral blog sitesi) 2 sırada
site : zeerk.net (sanal pazar) 10 sırada (sanalmarket) 12 sırada
bunlar ilk 500 girememişti ve şimdi sürekli yükseliyor bunlar önemsiz sitelerim önemli olan sitelerimi yazmıyorum.

www.yine.com.tr Benim Linkim
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al