-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Bir kişisel blog sitem var. Konularım 1 gün ara ile indexleniyor. Bugün paylaştığım bir konu yarın anca indexleniyor. Site daha yeni indexler Google'a otursun diye şimdilik sadece günde bir ya da iki konu paylaşıyorum.
Artık daha fazla konu paylaşmak istiyorum. Fakat şöyle bir durum olacak , paylaştığım bu konular bir gün sonra indexlenecek. Ben ise paylaştığım bir konunun maksimum 1 saat içinde indexlenmesini istiyorum.
Bunun için ne yapmam gerekir ? Önerileriniz nelerdir ?
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Sağlık Sektörü
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogunuz wordpress ise Google Bot Bling isimli eklenti sayesinde botların giriş çıkış zamanlarını izleyebilirsiniz.
XML Sitemap Generator eklentisi ayarlarında Sıklıkları Değiştir bölümünde ne sıklıkla içerik eklediğinizi sitemap'inizde ayarlarsanız eğer, botlar o sıklıkla sitenizi ziyaret eder. Webmaster Tools'tan da sitemapinizi konu ekledikten sonra güncellemeyi unutmayın.
.
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam google webmaster toolsa gir sonra taramaya tıkla ardından google gibi getire tıkla. O alana adresi yaz ve getire tıkla. Sonra sayfa tekrar yüklenecektir. Ardından dizine gönder linkine tıkladıgınız anda konu indexlenecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güncel.
Ek Olarak: Soruma hala gerekli cevabı bulamadım arkadaşlar. Yardım edebilecek olan var mı ?