-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Siteme her gün 1 - 5 arası , tamamen özgün konu girmeme rağmen ve arama motorundan siteme kullanıcı gelmesine rağmen ; son 1 haftadır index sayım düşüyor. 445di , en son baktığımda 399 olmuş.
All in Seo Pack eklentisini kurduktan sonra böyle düşmeye başladı. Ya da ben öyle tahmin ediyorum.
Site neredeyse 1 aylık. Ne yapmam gerekir ? Bu olay neye alamettir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google webmaster tools dan sitenin www' li ve www' siz haline dikkat et. google senin baktığına değil diğerine göre siteyi indeksliyor olabilir. www tercihini bilerek yada bilmeyerek değiştirdiysen diğernin indeksleri yavas yavas azalırken tercih ettiğinin indeksleri artıyor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sandokan arkadaşın dediği doğru birde site nerdeyse 1 aylık olmasının burda büyük rol oynar öyle düşmesi bişi ifade etmez bir sabah bir bakmışsın bütün hepsi indexlenmiş sen ümidini kaybetme devam et. Siteni Ö.m olarak alabilirmiyim.
BlackFeel
Şimdi | Bloglama Zamanı !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet Haberciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merak etme arkadaşım yalnız değilsin ben de yavaş yavaş gidiyorum. Gene güncelleme mevzusu sanırım.
BlackFeel
Şimdi | Bloglama Zamanı !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet Haberciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim 25 gün oldu :) Ama ilk günler 3000 kadar index alan site şimdi 1.600'lerde...