-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEM/SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%92)
Kullanıcılarına yazılarınızda tatmin ediyor musunuz? edemiyor musunuz? Google ona bakıyor. PR olayı, Google'ın kuruluş döneminde algoritmasını şekillendirirken kullandığı yöntemlerin başında geliyordu fakat şu an dediğim gibi PR bir hiç açıkçası. PR dediğimiz olay özellike Türk webmasterlar arasında "PR'ye abanıp bu yüksek PR'den kime link satabilirim" olayına döndü.
Sizin de söylediğiniz gibi Türk kullanıcıların hoşlandığı konular üzerine ilerliyorsunuz. Tavsiyem biraz özgün hikayeler. Daha sonra tamamen özgünlüğe dönerek kemik kullanıcı kitlesi edinme yönünde. Fan sayfaları vs. de sizin için oldukça yararlı olur.
Çalışmalarınızda başarılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İnternet ve Datacenter Çözümle
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhabalar Arkadaşlar, 1 bucuk aylık dizi fragman sitemiz vardı 1 ay boyunc hergün güncel özgün içerik girildi geçen hafta itibari ile aynı güncellik ile beraber imleme yapılmaya başladı ve sitemiz 5-8k arası hit görmeye başladı Fakat nisan 1-2 den itibaren hitlerimiz 1k ya ve altına düştü ve google indexlerimiz hem geç alınmaya başladı hemde artık 2.3 sayfalarda çıkmaya başladı sizce bunun sebebi nedir.
SunucuHANE - BİTLİS Kuruluşlu Bir Hosting Firmasıdır. TEL: 0850 346 49 13 Skype: Sunucuhane1
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
işin garip yanı benim sitemin seo puanı daha fazla daha kaliteli backlinklerim var ancak adamın teki mobil uyumlu sitesi olmadığı halde 1. sırada ben 4. sırada benim sitem mobil uyumlu bide.. İlginç yükselticekmi bakalım google amca :)