Google Bu sefer daha çılgın bir proje ile karşımıza geliyor .Google Translate Yabancı dili iyi olmayan kişilerin Sıklıkla kullandığı bir site . Helede sık sık gezmeyi farklı farklı ülkeleri seyahat etmek isteyenler için bir nimet gibi her yerde bunu kullanıyorlar ve gündelik hayatımızda çok yardımcı oluyor ama bu sefer farklı bir özellik ile karşımıza çıkacak ..

Google bu sene başında görsel halindeki yazıları kamera ile tecrübe edebilecek Word Lens'i satın almıştı . 2010'da ios 2012 yılında ise android için yapıldı. 2013 yılında Google Glass için sunulmuştu. Google mayıs ayında aldığı uygulamayı ücretsiz olarak yayınlamıştı.

Daha sonraki güncelleme için birlikte konuşma modu (Otomatik Algılama) geleceği söyleniyor 2015'in ilk çeyreğinde de gelir diye düşünüyorum . bu uygulama 2 kişi farklı dilleri konuşuyorsa hemen dilleri algılayıp tecrübe edebilecek . bu sayede yabancı dil bilmeseniz bile yabancı biri ile çok rahat anlaşa bileceğinizi düşünüyoruz ve gözler Google'da yeni uygulamasını Bekliyoruz..

Kaynak : Google Dil Çevirisinde Devrim Yaratacak