-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Film sitemden film ekledikten sonra bir süre 1. sayfada yada 2. sayfada kaldıktan sonra düşmeye başlıyorum yaklaşık 1 ay oldu sitem açılalı günlük 5-10 film arasında film giriyorum fakat bir süre sonra düşüş yaşıyorum bunun sebebi nedir ??
Çözümlerinide yazarsanız sevinirm..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bunu çözebilen varsa bana da söylesin de, seo'ya para vermeyelim:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Dediğiniz gibi siteniz 1 aylık ve otoriter değil, ne kadar filmi yayınlayan ilk siz olsanızda yada ne kadar özgün olsanızda 1.2. sayfadan giriş yapan konularınız geriye düşecektir, 1-2 senedir yayında olan backlink ağı güçlü siteler tabi ki önünüze geçecektir, doğal bir durum yani. Yapmanız gereken özgün yazılar ile konuları açıp kaliteli bir site ortaya koymaya devam etmek yavaş yavaşda siteyi tanıtım yazıları vb. şeyler ile güçlendirmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Yumurta piş ağzıma Düş usulüyle sitelerden birşey beklemeyin . Bir sitenin belirli bir konuma gelmesi için en azından domain yaşını alması gerekiyor. Özgün film girin ve Sabırlı olun
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Google sitenizi ilk açtığınız zamanlar size bir güzellik yapar belki ilk sayfada bile çıkarır sonra hızlı bir düşme yaşarsınız daha sonrasında ise ortalama bir yere gelerek çalışmalarla sıralamadaki yerinizi alırsınız yeni açılan sitelerde düşme ve çıkma gibi şeyler çok sıklıkla yüksek sıralamalarda olur ama 1 sene gibi bir zamanda artık yerinizi belli edersiniz ve ekstra çalışmalar yaparsınız size tavsiyem özgün ve yavaş şekilde alt yapınızı kurmak daha sonra tıkandığınız yerlerde seo desteği alın . iyi çalışmalar
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim gözlemlediğim birşey var metin girdikçe siteye yaklaşık 2 gün boyunca site geriye düşüyor hatta site sıralamada bile olmuyor kalkıyor link sonrasında ama örnek veriyorum kendi yaşadığımdan bahsedeyim bitkisel yağlar yazınca ilk 22. sayfada çıktı websitemiz sonra makaleler girildikçe 25. sayfaya geriledi sonrasında kayboldu site tahminen 2-3 gün sonra 18. sayfada çıkmaya başladı. Ardından makaleler girilmeye devam etti yine 22. sayfalara çıktı sonrasında yine bu sefer 12. sayfaya felan geldi devam ettik makale girmeye kayboldu yine site ardından şuan bitkisel yağlar yazınca 6. sayfada. devam ediyoruz bakalım :D