akdenizz adlı üyeden alıntı

Benim gözlemlediğim birşey var metin girdikçe siteye yaklaşık 2 gün boyunca site geriye düşüyor hatta site sıralamada bile olmuyor kalkıyor link sonrasında ama örnek veriyorum kendi yaşadığımdan bahsedeyim bitkisel yağlar yazınca ilk 22. sayfada çıktı websitemiz sonra makaleler girildikçe 25. sayfaya geriledi sonrasında kayboldu site tahminen 2-3 gün sonra 18. sayfada çıkmaya başladı. Ardından makaleler girilmeye devam etti yine 22. sayfalara çıktı sonrasında yine bu sefer 12. sayfaya felan geldi devam ettik makale girmeye kayboldu yine site ardından şuan bitkisel yağlar yazınca 6. sayfada. devam ediyoruz bakalım :D

Üstad benim gözlemlerime görede durum şöyle ceryan ediyor.. Eğer kurallara uygun özgün bir makale yayınladığınızda yada film.. Eğer rekabet çok yüksek değilse filmde direk 1. sayfaya atıyo.. mesela Denizin Şarkısı türkçe dublaj izle kelimesinde 1. sayfada 3. sıradayım ilk yüklediğimde 1. sıradaydım sonra benden eski ve kuvvetli siteler geldikte 3. sıraya geriledim dahada iyileri gelince beni muhtemelen 2. 3. hatta 5. sayfaya atacak.. bende durum genelde HARDCORE rekabet olan kelimelerde filmlerde 3. - 7. sayfalar arasında biyerde yerimi alıyorum ne geriliyorum ne ilerliyorum :D