-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Facebooku yukselten bizleriz abartıyoruz hele ülkemizde televizyon dizilerine kadar girdi sanki ölüm kalım meselesi facebookun yokmu adam değilsin sen gibisinden :D valla bu facebookun arkadasında illuminati mi var dersiniz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
facebook'a googledan girmeleri de bişey mi? Google'a bağlanırken googleda aratıp girenleri gördüm o derece yani
WSBGDH
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Adam haklı beyler. Oturup iki tane algoritmanın içinden çıkamıyolar. Bi' bakın hele yanDEX'e , aldı başını gidiyor. Az örnek alsınlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
her inişin birde yokuşu var :)
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
facebooku feysbuk diye aratanlar var :D
fenomen
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
internet
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bir arama motoru Facebook gibi veya buna benzer büyük siteyi banlaması,
Kendi sonunun gelmesine neden olabilir, bizler bu işleri biliyoruz ama bilmeyenler arkadaşların dediği gibi Googleden F harfine basıpta Facebook a girenler milyonların üstünde bunun cahillikle alakası yoktur (işi uzatmamaktadır), ancak bilmeyen insan googlede F ye bastığında Facebook çıkmıyorsa, buna adım kadar eminim kişilerin %50 veya üstü farklı arama motoru kullanacaktır, bizler webmaster kullanıcızı olarak binlerce siteleri geziyoruz ama inanın TR de sadece günlük yaşantısında bilgisayarı açıp Facebook girip bilgisayarı kapatanlar mevcut hatta sırf Facebook için internet alanlar mevcut bunlar 2 elin bulunduğu parmak sayısı kadar değil bizlerin hayal edemediği hit sayısı kadar :)
O bunu bitirir o şunu bitirir boş iş bunlar, Benim tek bildiğim BİNG arama motoru istese bakın altını çizerek söylüyorum Facebook ve Google yi bu internet aleminden bitirmeyi bırakın ismini bilgisayarda yazdırmaz. ;)