lostyazilim
tr.link

Google'ı yerden yere vurdu!

21 Mesajlar 3.581 Okunma
lstbozum
tr.link

Emreee Emreee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Mesajlar 564
  • Beğeniler 160 / 115
  • Ticaret 0, (%0)

csariaslan adlı üyeden alıntı

bence böyle bisey olamaz benim tanidiğim 10 kisiden 7sinin facesi direk anasayfa olarak aciliyor

internet cafede çoğu müşteri google arama motorundan 'F' harifine basarak giriş yapmakta. Hatta bir ara Facebook'u açılış sayfası yapasım geldi :)

wmaraci
reklam

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)

Emre adlı üyeden alıntı

internet cafede çoğu müşteri google arama motorundan 'F' harifine basarak giriş yapmakta. Hatta bir ara Facebook'u açılış sayfası yapasım geldi :)

Hocam diyorum da inanmıyorlar, bir kanıt gerekliydi onuda senden aldık sağol varol :)

Gokhan01 Gokhan01 Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 93 / 108
  • Ticaret 18, (%100)
Facebooku yukselten bizleriz abartıyoruz hele ülkemizde televizyon dizilerine kadar girdi sanki ölüm kalım meselesi facebookun yokmu adam değilsin sen gibisinden :D valla bu facebookun arkadasında illuminati mi var dersiniz :D

test9 test9 IT Project Manager Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek IT Project Manager
  • Konum Van
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 552
  • Beğeniler 2 / 109
  • Ticaret 13, (%100)

snndgny adlı üyeden alıntı

Türk milletinin %70 i facebook a girerken google' a facebook yazıp giriyor. Eğer ki google facebook indexlerini kaldırırsa olay bitmiş oluyor bence. Türk milleti facebook kapandı der olayı bitirir :)

Kesinlikle katılıyorum. Bakın sadece weble uğraşanlar belki biraz duyarlıdır. Diğerleri hep Google Amca, Bing Dayı, Kuzen Yahoo gibi arama motorlarından yararlanır :D

wmaraci
wmaraci

sasaleyte sasaleyte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 25 / 69
  • Ticaret 1, (%100)
facebook'a googledan girmeleri de bişey mi? Google'a bağlanırken googleda aratıp girenleri gördüm o derece yani

WSBGDH WSBGDH Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)
Adam haklı beyler. Oturup iki tane algoritmanın içinden çıkamıyolar. Bi' bakın hele yanDEX'e , aldı başını gidiyor. Az örnek alsınlar.

FOMOCO FOMOCO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Nakliyat
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 184 / 76
  • Ticaret 1, (%100)
her inişin birde yokuşu var :)

Winman Winman Guzelbilgi.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 1781
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 48, (%100)
facebooku feysbuk diye aratanlar var :D

fenomen fenomen Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek internet
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 10 / 57
  • Ticaret 6, (%100)
Bir arama motoru Facebook gibi veya buna benzer büyük siteyi banlaması,
Kendi sonunun gelmesine neden olabilir, bizler bu işleri biliyoruz ama bilmeyenler arkadaşların dediği gibi Googleden F harfine basıpta Facebook a girenler milyonların üstünde bunun cahillikle alakası yoktur (işi uzatmamaktadır), ancak bilmeyen insan googlede F ye bastığında Facebook çıkmıyorsa, buna adım kadar eminim kişilerin %50 veya üstü farklı arama motoru kullanacaktır, bizler webmaster kullanıcızı olarak binlerce siteleri geziyoruz ama inanın TR de sadece günlük yaşantısında bilgisayarı açıp Facebook girip bilgisayarı kapatanlar mevcut hatta sırf Facebook için internet alanlar mevcut bunlar 2 elin bulunduğu parmak sayısı kadar değil bizlerin hayal edemediği hit sayısı kadar :)
O bunu bitirir o şunu bitirir boş iş bunlar, Benim tek bildiğim BİNG arama motoru istese bakın altını çizerek söylüyorum Facebook ve Google yi bu internet aleminden bitirmeyi bırakın ismini bilgisayarda yazdırmaz. ;)

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)

fenomen adlı üyeden alıntı

Bir arama motoru Facebook gibi veya buna benzer büyük siteyi banlaması,
Kendi sonunun gelmesine neden olabilir, bizler bu işleri biliyoruz ama bilmeyenler arkadaşların dediği gibi Googleden F harfine basıpta Facebook a girenler milyonların üstünde bunun cahillikle alakası yoktur (işi uzatmamaktadır), ancak bilmeyen insan googlede F ye bastığında Facebook çıkmıyorsa, buna adım kadar eminim kişilerin %50 veya üstü farklı arama motoru kullanacaktır, bizler webmaster kullanıcızı olarak binlerce siteleri geziyoruz ama inanın TR de sadece günlük yaşantısında bilgisayarı açıp Facebook girip bilgisayarı kapatanlar mevcut hatta sırf Facebook için internet alanlar mevcut bunlar 2 elin bulunduğu parmak sayısı kadar değil bizlerin hayal edemediği hit sayısı kadar :)
O bunu bitirir o şunu bitirir boş iş bunlar, Benim tek bildiğim BİNG arama motoru istese bakın altını çizerek söylüyorum Facebook ve Google yi bu internet aleminden bitirmeyi bırakın ismini bilgisayarda yazdırmaz. ;)

Dediklerine katılıyorum fakat arama motorları arasında herkes halinden memnun ama yandex geçen seneden biliyorum çalıştığım şirketten İstanbul toplantıları için kiralama yapmışlardı bu işe Türkiye adımında çok büyük yatırımlar yapıyorlar ama ne kadar başarılı olacak hepimiz buradan göreceğiz. Şunu da belirtmek isterim bizim insanımız artık aile arasında ki problemleri de google' a sorarken yandex' e alışması ve kullanmaya başlaması bayağı bir zaman alacaktır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al