lostyazilim

google özgün ile kopya içeriği nasıl ayırt ediyor

13 Mesajlar 3.173 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NeoEkonomi NeoEkonomi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 1111
  • Beğeniler 109 / 251
  • Ticaret 23, (%96)
bende o günü bekliyorum yaa google yol versede bu şekilde ilerleyemeyeceğimi anlayıp bıraksam bu işleri. böyle olunca insan hevesleniyor :))
cihatnet

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)

NeoEkonomi adlı üyeden alıntı

bende o günü bekliyorum yaa google yol versede bu şekilde ilerleyemeyeceğimi anlayıp bıraksam bu işleri. böyle olunca insan hevesleniyor :))

Emeğin hiç olmasın isteriz.Bak ben bilmediğim ne vasa sorarım.Bildiklerim varsada paylaşırım.Zaman senin alehine işliyor.Ne yapsan sana kar kalır.Bu düşüncelerini hemen değiştir.Google seni daha çok sevsin.O bizim patronmuzdur.Patronunla fazla laf dalaşına giren işsiz kalır.Sana kardeş tavsiyesi bu.

Google derki : Sev beni, Sarf etmem zerreni. Sen google'nin sevdiği şeyleri yap.O seni asla sarf ve ziyan etmez.Ziyan etse ozaman sende sevme ve yol ver gitsin:)

tif tif Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 485
  • Beğeniler 74 / 107
  • Ticaret 4, (%100)

wpuzman adlı üyeden alıntı

Peki benim koltuk yıkama ile alakalı wp sitem var.Ben koltuk yıkama ile alakalı mecburen aynı yazıları yazmak durumundayım.Örnek konu başlığı farklı, içerik hemen hemen aynı !. Bu durumda ne yapmam lazım?

Ek Olarak: Sonuç olarak bu konular mecburi aynı olmak durumunda.Google algoritmsı beni içerik kopyalayıcısı diye yakalamasın?

Hocam demin dediğim gibi google cümleleri tek tek indexliyor. Konu aynı olabilir ama cümleler mutlaka farklıdır.

Haber sitelerini buna örnek gösterebiliriz. Atıyorum bir haber yapıldı:
Ortadoğu'da petrol bulundu diye e zaten haber aynı ortadoğuda petrol bulunmuş farklı birşey yazamazsın konu aynı olur ama farklı yorumlarsın.

Aynen böyle anlatmak istediğim.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al