lostyazilim
tr.link

Google Politika İhlali - Yardım

3 Mesajlar 1.164 Okunma
acebozum
tr.link

eser3 eser3 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar uzun süredir aktif olarak adwords reklamı yapmaktaydım fakat google bir anda yazılım ihlali politikalara aykırı diyerek adwords hesabımı askıya aldı, mail yolladım irlanda ekibine dönüş saglandı fakat sitemizde yazılım ihlali olduğunu söylediler, kodlarla alakalı problem olduğunu düşünerek yeni bir site ve tasarım yaptım bu sitedede 3 gün sonra yine aynı politikadan ihlale ugradı. sitemde bir download söz konusu ben ne kadar taratırsam taratiyim virüs olmadıgını göstermesine ragmen google bunun aksini söylemekte, download dışında tasarım veya diger kaynaklı şeylerde bi problem olmasına ihtimal yok. Download ı .exe ve .rar olarak koymaktayim bana bu ihlali atlatmam için uzantı degişikligi olarak ne önerirsiniz veya daha öncesinde böyle bi tecrübeniz varsa bu ihlali geçmem için napmam gerekli bu konuda fikir verirmisiniz. Bu ihlali biz sertifikamızdan veya firmamızla calısmanız halinde halledebiliriz diyen kişiler varsa eger parkcadde3@gmail.com adresine mail atarak benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim. Politikayı geçmek için bana önerebileceginiz her yola açığım. Anlayişiniz ve zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar

elektronikssl
webimgo

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
exe ve ya rar sorun olmaz sitenizi verirseniz bakayim. Ayrica bu tur dosyalardan dolayi ihlal olsa Google örnek olarak size soylerdi İhlal eden link diye.

jamyo jamyo Google Adwords Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Google Adwords Reklam Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 214
  • Beğeniler 45 / 51
  • Ticaret 18, (%100)
Merhaba ,

Kişilerin Sitelerinde herhangi bir programı indirtmeye yönelik bir bton vs işleyişi olması , indirilecek programın ne işe yaradıgı ile ilgili detaylı bilgi yazmıyor olması , programın güvenirligini kanıtlayan bir bildiri sertifik bulunmaması gibi benzer nedenlerle bu tip reklamalr onaylanmaz onaylananlarda bir süre sonra incelemeye takılarak askıya alınır bu nedenle size bu vb içerikleri yayınlarız diyenlerede iltimat etemden bu tip politika ihlali durumlardan uzak durmanızı öneririm ( çözümü yok ) Google Kararlar NİHAİ dir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al