Merhabalar uzun süredir aktif olarak adwords reklamı yapmaktaydım fakat google bir anda yazılım ihlali politikalara aykırı diyerek adwords hesabımı askıya aldı, mail yolladım irlanda ekibine dönüş saglandı fakat sitemizde yazılım ihlali olduğunu söylediler, kodlarla alakalı problem olduğunu düşünerek yeni bir site ve tasarım yaptım bu sitedede 3 gün sonra yine aynı politikadan ihlale ugradı. sitemde bir download söz konusu ben ne kadar taratırsam taratiyim virüs olmadıgını göstermesine ragmen google bunun aksini söylemekte, download dışında tasarım veya diger kaynaklı şeylerde bi problem olmasına ihtimal yok. Download ı .exe ve .rar olarak koymaktayim bana bu ihlali atlatmam için uzantı degişikligi olarak ne önerirsiniz veya daha öncesinde böyle bi tecrübeniz varsa bu ihlali geçmem için napmam gerekli bu konuda fikir verirmisiniz. Bu ihlali biz sertifikamızdan veya firmamızla calısmanız halinde halledebiliriz diyen kişiler varsa eger parkcadde3@gmail.com adresine mail atarak benimle iletişime geçerlerse cok sevinirim. Politikayı geçmek için bana önerebileceginiz her yola açığım. Anlayişiniz ve zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar