smuggled
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Arkadaşlar Antalya'da temizlik hizmeti verilen bir şirketin websitesini yapacağız, " antalya temizlik şirketi " , " antalya temizlik " anahtar kelimeleriyle üst sıralara çıkmak için esaslı bir çalışma yapmam gerekiyor, nihayetinde verilmiş bir sözüm var.
Yemek tarifleri, teknoloji blogları vs gibi genel bir konu olmadığı için sadece antalya'ya hitap edeceği için çok çok masraf etmeye gerek var mıdır?
Bireysel olarak üst sıralara taşımak için yapmam gerekenler nelerdir? Host ve domain hariç en az ne kadar bütçeyle yapabilirim veya özgün içerikli makaleler ve etiketlerle wordpress seo eklentilerini kurup kendim yapabilir miyim ?
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domainde Antalya geçerse çok iyi olur. Rekabet oranını bilmiyorum ama kendiniz yapabilirsiniz bence. Tanıtım yazılarına, reklamlara biraz bütçe ayırın. Site içi düzenlemeleri falan araştırarak yaparsınız yavaş yavaş. özgün düzenli içerik> site içi seo(site içi linkleme, keyword seçimi ve makaleye oranı,title, description, robot.txt, site map..... falan filan işte) > Sosyal medya entegrasyonu > site dışı seo (backlink,tanıtım yazısı, reklam.... ancak backlink aldığınız yerlere özen gösterin aniden yüklenmeyin) > paravan bloglarla bir link inşaası yaparsanız(site dışı seo da sayılır da neyse) tadından yenmez. Yavaş yavaş deneyerek yaparsınız kanaatindeyim ^^
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar ben bu dediklerinizi 4 aydır yapıyorum ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen iletişime geçsin parasıyla iş yapalım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Firmalara yönelik 6 yıldır seo ve reklam hizmeti vermekteyim.Antalya bölgesi pilot bölgemdir.genelde işler antalyadan geliyor.
Sanırım siz web site hizmeti verdiniz bir firmaya ve sıralamada çıkar tabiki gibi bir cümle kullandınız ücreti aldınız şu an ne yapacağınız konusundada sıkıntılı bir durumdasınız anladığım bu.
Antalya bölgesinde problem şudur çok rehber olduğu için ve bu rehberlerde ticaret çok döndüğü ve akılalmaz ücretler kazandıkları için her sitenin bir çok çalışanı mevcut ve sıralama takip etmekteler.sadece domaini uyumlu almanız değil bu işten çok iyi anlıyor olmanızda gerekmekte.
Sanada bir önerim şu olsun burada kesin yaparız çıkar rakip yok diyenlere inanmayınız.Sonuç hüsran olabilir.
Yani tek yapmanız gereken beklemek şans yanınızda olsun ama sonuç alabilineceğini sanmıyorum. 1. sıra olarak ama ilk 10 a girmeniz muhtemeldir.
smuggled
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
antalyainternet.net sahibi değilsinizdir umarım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım.Ozaman bir mecburiyet yok.Wordpress ile şansınızı bir deneyin ama rakip seviyesi kontrol ettim çok var