lostyazilim

SEO Konusunda Bir Fikir Vermenizi İstirham Ediyorum

23 Mesajlar 3.250 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

jooule jooule WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Emekli model
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** C**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 9 / 5
  • Ticaret 2, (%100)

Phantaso adlı üyeden alıntı

Hocam ne yaparsanız yapın sakın paket seo çalışması yapan kişiler ile anlaşmayın. Araştırın, öğrenin kendi seo'nuzu kendiniz yapın

Bende anlasmayi düsünüyordum birileriyle bu konu hakkinda, neden böyle birsey söylediniz?

wmaraci
reklam

ArsYazar1 ArsYazar1 Kimlik Onayı Bekliyor Kimlik Onayı
  • Üyelik 14.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Home Ofis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 125
  • Beğeniler 30 / 27
  • Ticaret 2, (%100)
Bu konuda gerçekten uzman olduğuna inandığım bir arkadaşım ile bir kaç paketin linkini paylaştım. Kesinlikle almamam gerektiğini ifade etti. Sebebi ise: aynı sitelerden sürekli link çıkışları oluyor. Googlenin algoritması bunu anlayacak zekaya sahip.

Bir sitenin link çıkışlarında site ilgili içerik olması gerekmekte, ayrıca denge gözetilmelidir.

Bu konuda faaliyet gösteren siteler yada site sahipleri gerçek mahiyetlerini bırakıp sadece bu alana yani sadece back link alanına hizmet etme posisyonuna gelmiş durumda..

Mesele böyle olunca tabi: bu siteler spama dönüşmekte.

ecarpar ecarpar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek bilişim ve e-ticaret uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 317
  • Beğeniler 23 / 90
  • Ticaret 0, (%0)
kalıcı olmak istiyorsanız, özgün ve orjinal olun yeter, yapılan işler belli sosyal medya kanallarından yapılan paylaşımların etkisini ne kadar anlatsam azdır..
İlgi çekici ve özgün şeyler paylaşın o yazıya facebook ve tiwtter üzerinden 100 er tane paylaşım gelsin bakın neler oluyor.. Zaten bu olmaya başlamışsa daha bir çok yerde varsınız demektir.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al