lostyazilim
tr.link

Seoda yanlış bilinenler ve gerçekleri net cevaplar

14 Mesajlar 1.858 Okunma
acebozum
tr.link

soft2m soft2m Soft2M Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 205 / 116
  • Ticaret 1, (%100)

Cengiz-Kaya adlı üyeden alıntı

Yanlış anlaşılmasın sizi yargılama peşinde değilim ama bu footerden link almanız vs. bana pek uygun gelmedi.

Bunun yanında paylaştığınız içerikler vs. çok değerli.

Sizin için benim düşüncelerim değerliki sizde kaldırmışsınız footerdeki linki.

Bu arada kazancınızın kdvsini veya gelir vergisini ödemelisiniz.

Hakkımızda tam bilgi sahibi değilsiniz sanırım normaldir. Yeni bir domain olarak geçtiğimiz için. Kurumsal firma ünvanımız Sof2m dir.
Sitemizdeki fiyatlara bakarsanız +kdv göreceksiniz. 7 Uzman kadro ile seo hizmeti veren 13 yıllık bir firmayız.
Tşkler.

elektronikssl
webimgo

CengizKaya CengizKaya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 707
  • Beğeniler 59 / 88
  • Ticaret 25, (%96)

soft2m adlı üyeden alıntı

Hakkımızda tam bilgi sahibi değilsiniz sanırım normaldir. Yeni bir domain olarak geçtiğimiz için. Kurumsal firma ünvanımız Sof2m dir.
Sitemizdeki fiyatlara bakarsanız +kdv göreceksiniz. 7 Uzman kadro ile seo hizmeti veren 13 yıllık bir firmayız.
Tşkler.

Sizi yeni yeni tanıyoruz :) bir Webtures değilsiniz :) 13 yıllık bir firma olarak Sof2m yide hiç duymadım ama yükselirsiniz umarım. Gelişimizi görmek beni memnun eder. Ve mutlu eder umarım bir gün beraberde çalışırız. Tavsiyelerimi gözden geçirmeniz ve başarılı olmanız dileğiyle iyi günler. :) ;) <3
soft2m

kişi bu mesajı beğendi.

soft2m soft2m Soft2M Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 224
  • Beğeniler 205 / 116
  • Ticaret 1, (%100)

Cengiz-Kaya adlı üyeden alıntı

Sizi yeni yeni tanıyoruz :) bir Webtures değilsiniz :) 13 yıllık bir firma olarak Sof2m yide hiç duymadım ama yükselirsiniz umarım. Gelişimizi görmek beni memnun eder. Ve mutlu eder umarım bir gün beraberde çalışırız. Tavsiyelerimi gözden geçirmeniz ve başarılı olmanız dileğiyle iyi günler. :) ;) <3

Sadece yazılımcı tarafından geciktirilmiş bir durum. Kendi yazılım ekibimiz düzeltmeye çalıştı, dokunmak ve müdehale etmek istemedik, sonuçta bir firma tarafından yazıldı. Ama çokta zor değilmiş :D bir şekilde kaldırabildik.
Bizler kendimizi takip etmekten zevk alıyoruz, sizlerde takip ederseniz ne mutlu bizlere 1 aylık bir başarı öyküsü 80 lerde olmak. Umarım en kısa süre içerisinde ilk sayfalarda sizleri selamlayacağız...
WM forumunda yeni yeni aktif oluyoruz Türkiye geneli 5000 den fazla destek verdik bu süreç içerisinde ve tüm hizmetlerimiz ücretsiz olarak gerçekleşti. Umarum WM de daha aktif olacağız.
Yaşamak ve görmek lazım.

Yazılımcı tarafından kaldırıldı,

hmdgltkn hmdgltkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web, grafik ve seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 199
  • Beğeniler 8 / 29
  • Ticaret 2, (%100)
Terzi ve kendi sokugu!

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al