lostyazilim

Title Keywords ve Description Nedir? Nasıl Yazılmalıdır?

26 Mesajlar 36.474 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Gece Gece Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Severek takip ettiğim bir yazarsınız , bu değerli bilgileriniz bazı insanların canını sıksada doğru olan ve olması gereken sizin yaptığınız herşey para değil. Paylaşım için sağolun.

wmaraci
reklam

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

kasparow116 adlı üyeden alıntı

Panda'da dikkat çekilen uygulamalar. faydalı bilgiler. Teşekkürler.

Rica ederim. Devamı muhakkak gelecektir.

Gece adlı üyeden alıntı

Severek takip ettiğim bir yazarsınız , bu değerli bilgileriniz bazı insanların canını sıksada doğru olan ve olması gereken sizin yaptığınız herşey para değil. Paylaşım için sağolun.

Kesinlikle beni doğru tahmin etmişsiniz... Hayatta benim için her şey para değil. Tamam onu kazanabilmek için çalışıyorum. Ama bu bazı SEO cuyum diyen İnsanoğulları 2 link eklemeye, 2 satır iş yapmaya ve bilmediğiniz bir şeyi gözünüzde büyüterek 3 liralık işi 30 liraya yapmaya çalışıyor ve insanların hakkında giriyor ya benim zoruma giden de o oluyor zaten...

Bu yüzden hiçbir SEO cu arkadaş sevmedi zaten beni :) Verdiğim bilgiler onların işlerini kötülüyormuş ekmeğine mani oluyormuş. "Ulan densiz senin yaptığın çok mu helal iş, kul hakkı yiyorsun öyle iş mi olur" diyince beni, işlerimi ve SEO sitemi mahvettiler.

Yakında SATIN ALDIĞINIZ BACKLİNK paketlerinin FİYASKO DURUMLARINI anlatıcam. Benim ekmeğime mani oldular sitem sandboxta ve +400 cezasından çıkmıyor artık(4000 adult wiki, hacklink, adıma eklenen SEO backlinkleri vs.). Ben kazanamıyorsam, çok kişiye kazandırmıyıcam.

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)
Bun güzel yazı için teşekkürler

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

mbaydemir mbaydemir https://sapkalimi.com Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek WEBMASTER
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 802
  • Beğeniler 168 / 128
  • Ticaret 6, (%100)
Hortlatmak gibi olacak ama bu uzunluklara dikkat etmek çok önemlimidir acaba? Aşarsak büyük bir geriye atma olma ihtimali var mıdır?

wmaraci
wmaraci

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Hortlatın, sorun değil :)

Meta Keywords'ün artık önemi kalmadı bunun dip notunu vererek söze başlayayım :)

Title ve description 1 sayfaya 1 defa verilerek yazılmalıdır. Sürekli dönüp dolaşıp o başlık ve açıklama metnini değiştirmek doğru değil. Bu yüzden o değerler arasında yazmak hem arama sonuçlarında sitenizin daha iyi görünmesine, açıklama metniyle de kullanıcıları sitenize çekmenize fayda sağlar. Bu yüzden o detaylara dikkat etmek sizin yararınıza olur :)

Aşarsanız sorun olur mu? Hayır olmaz ama ne kadar bu sınırlama içerisinde kalırsanız o kadar iyi olur.

ozserzemin ozserzemin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek zemin kaplama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Iyigünler wordpreste tema üst bölüm ayarlamalrında meta ve title ayarlarının yapılması gerekiyormu ben all in one seo kullanıyorum yeterlimi sizce

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al