kasparow116 adlı üyeden alıntı

Panda'da dikkat çekilen uygulamalar. faydalı bilgiler. Teşekkürler.

Rica ederim. Devamı muhakkak gelecektir.

Gece adlı üyeden alıntı

Severek takip ettiğim bir yazarsınız , bu değerli bilgileriniz bazı insanların canını sıksada doğru olan ve olması gereken sizin yaptığınız herşey para değil. Paylaşım için sağolun.

Kesinlikle beni doğru tahmin etmişsiniz... Hayatta benim için her şey para değil. Tamam onu kazanabilmek için çalışıyorum. Ama bu bazı SEO cuyum diyen İnsanoğulları 2 link eklemeye, 2 satır iş yapmaya ve bilmediğiniz bir şeyi gözünüzde büyüterek 3 liralık işi 30 liraya yapmaya çalışıyor ve insanların hakkında giriyor ya benim zoruma giden de o oluyor zaten...

Bu yüzden hiçbir SEO cu arkadaş sevmedi zaten beni :) Verdiğim bilgiler onların işlerini kötülüyormuş ekmeğine mani oluyormuş. "Ulan densiz senin yaptığın çok mu helal iş, kul hakkı yiyorsun öyle iş mi olur" diyince beni, işlerimi ve SEO sitemi mahvettiler.

Yakında SATIN ALDIĞINIZ BACKLİNK paketlerinin FİYASKO DURUMLARINI anlatıcam. Benim ekmeğime mani oldular sitem sandboxta ve +400 cezasından çıkmıyor artık(4000 adult wiki, hacklink, adıma eklenen SEO backlinkleri vs.). Ben kazanamıyorsam, çok kişiye kazandırmıyıcam.