-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
***** ve Google'ı kıyaslamak webmaster forumundan süresiz uzaklaştırma almak gibi bişey. Biraz objektif bakın olaya ***** kim ki Google a rakip olacak. ***** rakip olacağına gitsin Altyapı çalışmalarını tamamlasın yıllardır bitmiyor zaten bu çalışma ne çalışmaymış bee arkadaş :rolleyes:
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tivibuyu bilemem ama TTNet Muzikte gayet basarililar..
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
JigSaw
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kriminolog
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onlar gezintiye çıksın, ben gezintiyi gördüçe kapatırım. X işareti yoksa alt f4 yaparım. O da mı yemiyo. Power tuşuna basarım kökten kapatırım. *****, yabancı sermaye ortaklığına girdiği andan itibaren, cfr bünyesine dahil olmuştur. Kimse sanmasın ki, gelir Türkiye'de kalacak. Ha google adsense, ha ***** dijital reklamcılığı. Boykot'un dik alasını yapmamın bir diğer sebebi de, hani şu ***** yavaş internet sorunu var ya. İşte onun kaynağını tespit ettim. Dik ayak denen bir ayar var, teknik ekip özellikle dik ayak değer sayınızı düşürdüğünde, artık o düzelene kadar nette sittin sene hızlı gezemiyorsun. 0375e konuyu açtım. Adamlar merkez ******* müd. müşteri ilişkilerine müracat edin, onlar teknik ekibe uyarı verirler dedi. Gittim, böyle bir şey söz konusu değil dedi kadın. Kadının adını 0375e şikayet ettim. Hala sonuçlanacak :D Özel sektör sözde. Hadi devletteyken anlarım, devlet dairesi işler yavaş yürür. Şimdi ne ayaksın *****? Giren de tıklayan da cahildir arkadaş. Kazığın dik alasını her türlü atan 1 numaralı firma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
***** cok bos bir firma. Türkiye'de alt yapi yok. Turkcell zorlatiyor ama kaliteyi cok paradan sunuyor onlarda ortasi yok malesef... :(
ChuckBartowsKi
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SERBEST MESLEK
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
***** i satarken zaten amaç bu fişletme değil miydi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
WM Aracı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha bu sabah bu gezinti illetiyle uğraştım müşteri hizmetlerini aradım size geri dönüş olacak dendi ama hala bir dönen yok kimi virüs demiş kimi fişleme demiş , ama şu anda ne olduysa kendiliğinden gitti :)