Onlar gezintiye çıksın, ben gezintiyi gördüçe kapatırım. X işareti yoksa alt f4 yaparım. O da mı yemiyo. Power tuşuna basarım kökten kapatırım. *****, yabancı sermaye ortaklığına girdiği andan itibaren, cfr bünyesine dahil olmuştur. Kimse sanmasın ki, gelir Türkiye'de kalacak. Ha google adsense, ha ***** dijital reklamcılığı. Boykot'un dik alasını yapmamın bir diğer sebebi de, hani şu ***** yavaş internet sorunu var ya. İşte onun kaynağını tespit ettim. Dik ayak denen bir ayar var, teknik ekip özellikle dik ayak değer sayınızı düşürdüğünde, artık o düzelene kadar nette sittin sene hızlı gezemiyorsun. 0375e konuyu açtım. Adamlar merkez ******* müd. müşteri ilişkilerine müracat edin, onlar teknik ekibe uyarı verirler dedi. Gittim, böyle bir şey söz konusu değil dedi kadın. Kadının adını 0375e şikayet ettim. Hala sonuçlanacak :D Özel sektör sözde. Hadi devletteyken anlarım, devlet dairesi işler yavaş yürür. Şimdi ne ayaksın *****? Giren de tıklayan da cahildir arkadaş. Kazığın dik alasını her türlü atan 1 numaralı firma.