-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sanırım sorun link kardeşliği değil biri google şikayet etmiş olabilir.Link satıyor diye.Sonuçta site tanıtımı yapılan yüzlerce dizin var.Sanırım senin tanıtımını yaptığın sitelerden para alıyor diye de bir şikayet gitmiş olabilir.Değişim yaptığın iki linki kaldırıp,ücretsiz site tanıtımı yaptığını yazarsan sorunun ortadan kalkacaktır.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı
:)) Link satmak demek link değişimi ile olur zaten fakat bu arkadaşlar parayla değil değiş tokuş yöntemi ile birbirlerine link satmış oluyorlar ;)
hocam iki tane linki ekleyen milyonlarca site var.arkadaşın site içeriği site tanıtımı zaten,burdan bir şikayet gitmiş olabilir.2 linke google ın çok fazla bişey diyeceğini zannetmiyorum.20/30 tane link değişimi yapanlar var.Yine de sorun yaşamıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı
nitelikli link değişimi diye birşey vardır.Google tek gereksiz linki bile önemser.Biri şikayet etmiş olabilir benim ağzımdan hayır diye birşey çıkmadı.link değişimi ile alakası yok diyorsunuz fakat o 2 linki kaldırın diyorsunuz.Bu bir çelişki değil mi?
alakası yok diye yazmadım tekrar okuyun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için o iki linki kaldırıp yeniden değerlendirme isteği gönderdim ve sitemin ücretsiz tanıtım sitesi olduğunuda belirttim