lostyazilim
tr.link

web yönetici araçlarından gelen mesaj

16 Mesajlar 2.813 Okunma
lstbozum
tr.link

savaser savaser WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)
Sanırım sorun link kardeşliği değil biri google şikayet etmiş olabilir.Link satıyor diye.Sonuçta site tanıtımı yapılan yüzlerce dizin var.Sanırım senin tanıtımını yaptığın sitelerden para alıyor diye de bir şikayet gitmiş olabilir.Değişim yaptığın iki linki kaldırıp,ücretsiz site tanıtımı yaptığını yazarsan sorunun ortadan kalkacaktır.

Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
wmaraci
reklam

GoogleDoktoru GoogleDoktoru Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

savaser adlı üyeden alıntı

Sanırım sorun link kardeşliği değil biri google şikayet etmiş olabilir.Link satıyor diye.Sonuçta site tanıtımı yapılan yüzlerce dizin var.Sanırım senin tanıtımını yaptığın sitelerden para alıyor diye de bir şikayet gitmiş olabilir.Değişim yaptığın iki linki kaldırıp,ücretsiz site tanıtımı yaptığını yazarsan sorunun ortadan kalkacaktır.

:)) Link satmak demek link değişimi ile olur zaten fakat bu arkadaşlar parayla değil değiş tokuş yöntemi ile birbirlerine link satmış oluyorlar ;)

• Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)

GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı

:)) Link satmak demek link değişimi ile olur zaten fakat bu arkadaşlar parayla değil değiş tokuş yöntemi ile birbirlerine link satmış oluyorlar ;)

hocam iki tane linki ekleyen milyonlarca site var.arkadaşın site içeriği site tanıtımı zaten,burdan bir şikayet gitmiş olabilir.2 linke google ın çok fazla bişey diyeceğini zannetmiyorum.20/30 tane link değişimi yapanlar var.Yine de sorun yaşamıyorlar.

GoogleDoktoru GoogleDoktoru Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 3 / 18
  • Ticaret 0, (%0)

savaser adlı üyeden alıntı

hocam iki tane linki ekleyen milyonlarca site var.arkadaşın site içeriği site tanıtımı zaten,burdan bir şikayet gitmiş olabilir.2 linke google ın çok fazla bişey diyeceğini zannetmiyorum.20/30 tane link değişimi yapanlar var.Yine de sorun yaşamıyorlar.

nitelikli link değişimi diye birşey vardır.Google tek gereksiz linki bile önemser.Biri şikayet etmiş olabilir benim ağzımdan hayır diye birşey çıkmadı.link değişimi ile alakası yok diyorsunuz fakat o 2 linki kaldırın diyorsunuz.Bu bir çelişki değil mi?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek webmaster
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 57 / 76
  • Ticaret 2, (%100)

GoogleDoktoru adlı üyeden alıntı

nitelikli link değişimi diye birşey vardır.Google tek gereksiz linki bile önemser.Biri şikayet etmiş olabilir benim ağzımdan hayır diye birşey çıkmadı.link değişimi ile alakası yok diyorsunuz fakat o 2 linki kaldırın diyorsunuz.Bu bir çelişki değil mi?

alakası yok diye yazmadım tekrar okuyun

FriedeKind FriedeKind Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1431
  • Beğeniler 101 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
sağolun arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için o iki linki kaldırıp yeniden değerlendirme isteği gönderdim ve sitemin ücretsiz tanıtım sitesi olduğunuda belirttim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al