gorkemyabgu adlı üyeden alıntı
İlk sayfaya çıkma durumunu sadece varsayarak söyledim bunu dediğinizi söylemedim yani ondan kastınız ise onunda cevabını vermek istedim :).4 senelik bir tecrübeye göre çok düşük kalmış site... Bazı içeriklerinizin eklenmemesinin sebebi; Kullanılan anahtar kelimeler, h1-h2 kullanımları, akıcı okuma için hazırlanmış yazılarınız, eklediğiniz resimlerin altyazısı yetersizliği sebebi ile google için uygun olmayabilir. Tema konusunda daha farklı seçim yapılabilir. Ayrıca blogger yerine wordpress seçimi yapsaydınız eminim ki daha iyi bir site olabilirdiniz hem youtube kanalınız var, bu gayet güzel bir backlink ve hit oluşumu sağlar.
hocam bide resimlerin altyapısı demişsiniz ben resimleri telefondan masaüstüne aktarıyorum sonra paintte ölçek ayarlıyorum en son normal isim verip mesela kurabiye gibi Türkçe olmayan karakterlerle isim veriyorum kaydediyorum sonra caesium isimli uygulama ile piksel düşürüp kaydediyorum. Sayfaya yükleyince de alt isim veriyorum daha ne yapmam gerek yanlış mı yapıyorum
Bu tarif işinde bazen yazı değersiz oluyor ama google görsellere üst sıraya ekledi mi güzel hit geliyor zaten tarif sitelerinde yemek.com ve nefisyemektarifleri fix 1. sayfada ilk iki sırada sonra haber siteleri derken normal bir tarif 3. sayfada bile zor çıkıyor bunun farkındayım ama görseller farklı işliyor yani görselim özgün kendi fotom olduğu için önem veriyorum ondan