j700
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Otel
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu gün youtube gene sinirlerimi zıplattı bundan 6 ay önce şirketin youtube kanalı sebepsiz yere kapatılmıştı 4 tane video vardı hepsi özgün şirket tanıtımıydı başka video yoktu kanalıda kullanmıyorduk sebepsizce kapatmıştı
bu günde kişisel kullandığım kalanı hiç bir sebep göstermeksizin kapattı ice zıvanadan çıktı bunlar itiraz ediyorum kabul etmiyorlarda sebep bari söyleyin be en ufak hakkım varsa haram olsun
sürekli küfür eden enes batur gibi kanaları neden kapatmıyor
gelen mailde topluluk kurallarını ar arda ihlal etmişim bir kere bile ihlal etmedim bana deselerki şunlardan şunlardan ihlal ettin ondan kapattık hemde ar arda dediğine göre en az 2-3 kere yaptım demek ilk yaptığımda uyarı neden gelmedi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam onu bu bilmem ama enes batur gibi kanallar olmasa youtube bir hiç bende youtube sahibi olsam öyle kanalları ben de kapatmam çünkü onlarda benim ekmek teknem Wmaracı içinde geçerli mesela üyeler olmasa bir anlamı kalmaz.
Neden kapatıldığını bilmiyorum fakat ben o kadar kanal açtım 1 defa bile kanallarım kapanmadı.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, ÖM olarak sebepsiz yere kapatılan bir kanalımı nasıl açtığımı size de söyleyeceğim belki işinizi görür. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
diğer kanallara yaptığınız yorumlar varsa onlarda sıkıntıya sokar
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bende de bu durumlar yaşanıyor hocam 2 kanalım kapandı sebepsiz yere aktif kullandığımda kapandı açtırdım zar zor ötekileri açtıramadım
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?