Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Merhaba.
Şuan öğrenmekte olduğum yazılım dilleri ile (php7, javascript, css3) eş zamanlı olarak grafik tasarım öğrenmek istiyorum. Vakit, ya da kafa karışıklığı sorunum yok. İlgili video şeklinde olan, eğitim müfredatı kapsamlı olan eğitimleri de araştırdım. Bulduğum en detaylı ve kapsamlı video eğitimleri maksimum 40 saat. Daha kapsamlı video eğitim önerebilecek varsa önerilere açığım. Sorunum ise şu: yaygın kullanılan iki yazılım arasında kararsız kaldım. Tahmin ettiğiniz üzere bu iki yazılım: Photoshop ve Illustrator. Amaçlarım; özellikle sıfırdan logo, banner, afiş vb. tasarımlar, görüntü işleme işlemleri ve benim için daha az önem taşıyan diğer işlemleri yapabilmek. İnternette bu konuyla ilgili bir çok makale okudum. Yine de web yazılıma yeni başlayacakların asp.net ile php arasında kaldığı gibi "photoshop mu illustrator mü?" sorusuna net bir cevap bulamadım. Son belirtmek istediğim şey ise: grafik tasarım ile ilgili öğrendiklerimi web alanında kullanacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. :confused:
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr
ruzgars
Grafik Tasarım
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba;
Grafik tasarım yapmak için, hem vektörel tabanlı programı hem de piksel tabanlı programı bilmen gerekiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Cevabınız için teşekkürler. Cevabınızı düşününce bir soru daha çıktı. Hangisinden başlamalıyım? Şuan ikisini de öğrenmeye eş zamanlı başlama gibi bir imkanım yok. Bütçem ve Adobe sağolsun. Adobe, aylık üyelik fiyatlarında bireysel kullanıcılara indirim yapmıyor. :|
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr
ruzgars
Grafik Tasarım
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
60 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Aslında 2 programda grafiker için birbirinden ayrılmaz. Öncelik vermeniz gerekiyorsa, yapacağınız işe göre seçim yapabilirsiniz. Kartvizit, logo, broşür, afiş, tabela, dergi, vs. bunları vektör tabanlı programda yapabilirsiniz.
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Anladım. Çok teşekkürler tekrardan.
1 kişi bu mesajı beğendi.