Merhaba.
Şuan öğrenmekte olduğum yazılım dilleri ile (php7, javascript, css3) eş zamanlı olarak grafik tasarım öğrenmek istiyorum. Vakit, ya da kafa karışıklığı sorunum yok. İlgili video şeklinde olan, eğitim müfredatı kapsamlı olan eğitimleri de araştırdım. Bulduğum en detaylı ve kapsamlı video eğitimleri maksimum 40 saat. Daha kapsamlı video eğitim önerebilecek varsa önerilere açığım. Sorunum ise şu: yaygın kullanılan iki yazılım arasında kararsız kaldım. Tahmin ettiğiniz üzere bu iki yazılım: Photoshop ve Illustrator. Amaçlarım; özellikle sıfırdan logo, banner, afiş vb. tasarımlar, görüntü işleme işlemleri ve benim için daha az önem taşıyan diğer işlemleri yapabilmek. İnternette bu konuyla ilgili bir çok makale okudum. Yine de web yazılıma yeni başlayacakların asp.net ile php arasında kaldığı gibi "photoshop mu illustrator mü?" sorusuna net bir cevap bulamadım. Son belirtmek istediğim şey ise: grafik tasarım ile ilgili öğrendiklerimi web alanında kullanacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. :confused: