Yalnız hocam MyBB genelde tercih edilmiyor. Güzel tema ama vBulletin'e dökme şansınız varsa ona dökün derim...
vBulletin'e entegre olacağını zannetmiyorum ama güvendiğim ve önceden bir kaç projem olan iş ortaklarımdan, webmaster arkadaşlarımdan rica edebilirim belki de... Ama MyBB olacağı 100% haberiniz olsun :)
Arkadaş çizim yapıyor, isteyen MyBB isteyen SMF isteyen vBulletin döker :) Farketmez.
Eline sağlık Mete.
Eline sağlık Mete.
Teşekkürler Metin.
Çünkü güzel tema bulamıyor millet,bu temayı mybb dökerse arkadaş,en azından bir kişi null vbulletin kullanmak yerine mybb kullanır.
Aynen, ayrıca kullanıcılar aramayı bilmiyorlar. Benim görüşüme göre MyBB'de birçok güzel tema da var.
Değerli arkadaşım öncelikle çalışmanızdan ötürü sizi tebrik ederim, gerçi foruma yollamak için özellikle mi blur efekti verdiniz yoksa tasarımınız gerçekten bu şekilde mi bilemiyorum ama yine de belirtmek isterim,
son zamanlarda yaygınlaşan, sırf güzel dursun diye fon rengine çok yakın renklerde yazı kullanımı, özellikle notebook bilgisayarlarda gözü çok yormakta. Şahsen tasarım kaygılı, salt güzel dursun diye yapılmış, beyazı patlayan, çok uçuk yazılı sitelerde gözümün zorlandığını hissettiğim anda pencereyi kapatmak zorunda kalıyorum.
kolay gelsin.
son zamanlarda yaygınlaşan, sırf güzel dursun diye fon rengine çok yakın renklerde yazı kullanımı, özellikle notebook bilgisayarlarda gözü çok yormakta. Şahsen tasarım kaygılı, salt güzel dursun diye yapılmış, beyazı patlayan, çok uçuk yazılı sitelerde gözümün zorlandığını hissettiğim anda pencereyi kapatmak zorunda kalıyorum.
kolay gelsin.
Değerli ve uzun yorumunuzu eksik etmediğiniz için teşekkürler, gerçekten iyi bir konuya değindiniz. Sizin gibi düşünenler için artık bir çok tasarımımın Dark, Light, Ocean vb. gibi renklendirilmeleriyle oynanılmış, göz yoran veya yormayan, farklı zevklere uyan tasarım sürümleri de yapıyorum :)
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem, tasarımınızdaki Microsoft logosu dağılmış halde. :D
Microsoft logosu bir çok Microsoft logosu ile birleşmişti, PNG olarak ayıkladığım için dağınık duruyor. Logo zaten orada örnek olarak duruyor. Kullanıcı mutlaka logosunu değiştirecektir.
Müthiş. Bana PSD Atarsanız Koda Dökebilirim Sanırım.
Gerçekten harikasınız, teşekkür ederim ama kendi ortaklarımla çalışmayı tercih ediyorum :)
Eline sağlık kardeşim
Teşekkür ederim.