-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence çok yanlış bir eleştiri yapıyorsun . Senin o güzel dediğin tasarımları yapanlarda inan bana ilk yaptıklarında gayet berbat yapmışlardır ve hemde herkese o berbat tasarımları gösterip güzelmi demişlerdir .
Bilgiyi seviyesine göre eleştir . Bu yüzden eleştirmek o kadarda kolay değildir . Bende sana eleştirilerini geliştir tavsiyesinde bulunuyum .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Abi sana bi ödül falan vermek istiyorum ya +rep vercem başka bişeyim yok demek ki tek ben böyle düşünmüyomusum oh beee
2 kişi bu mesajı beğendi.
HaleNur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla abi ilkini açarsın yenisindir, daha sonra neden açarsın anlamadım. Hayır bitirip açsalar yüreğim yanmayacak bitirmeden adam header atıyor ee nasıl, diyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok yerinde bir tespit. Bir keresinde güzelce fikir vermiştim. Adam beni anlamamaktan suçlamıştı.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İsmail'e katılıyorum. İlk başta düşündüğünüz zaman bu eleştiriler, cevaplar, öneriler tasarım sahibine illa ki katkısı olacaktır. Ama bir çok kişinin de dile getirdiği gibi her tasarım için de konu açılmaz. "xxx tema çalışmam nasıl olmuş?" arkasından 2-3 gün için de "xxxx 2 çalışmam nasıl olmuş?" gibi konular oldukça yer kaplıyor.
Bir tasarım yapmak istiyorsan öncelikle sonunda eğer senin içine siniyorsa, tamamdır dersen. İncelediğin, baz aldığın sitelere yakınlaşmışsan o azaman eklersin tamam. Ama daha ortada olmayan bir tasarım için, bir text iki kutu için de bir konu açmak bence doğru değil. Biz de tasarımları sıfırdan öğrendik. O zamanlar bu kadar aktif forumlar da yoktu bu kadar piyasa da yoktu hatta. Kaç kere denedik sildik, günler geceler. Ama her tasarım için aynı şekil de konu açmak bence size faydası olduğu kadar zararı da olacaktır. Yapılan bir kötü yorum, oluşan bir negatif diyalog belki de senin gelecekte ki kariyerini etkileyecektir. Öğrenme yolunu kapatacaktır.
Bu yüzden biraz daha özen göstermeye gayret edelim arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkes mükemmel bir şekilde bir işe başlayamaz illaki eksikleri olacaktır. belki az belki çok. aramızda yaşça oldukça küçük kardeşlerimizde olabilir. yardım etmek isteyen zaten eder, size komik ya da saçma geliyorsa en azından bu şekilde davranmazsanız karşı tarafa bir iyilik yapmış olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçmiş birkaç yıldan beri araştırmamak en büyük hastalık.
Yeni başlayanlar araştırma yapsa zaten burada 'nasıl olmuş' diye bir soru sormayacak. Webmaster forumuna yazıp akıl almak en kolayı ama en mantıksızı. Anlayanı var anlamayanı var, kimin akıl verdiği çok önemli. Yeni başladığım zamanlar kimseye sormadım sadece kendim eleştirdim. Dışarıdan eleştirilecek düzeye geldiğimde dışarı çıkardım tasarımlarımı o zaman yorum bekledim. Buraya eklenen tasarımların hiçbiri henüz dışarı çıkartılacak tasarımlar değil. İki taraflı bir zarardır bu bana göre.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamam bundan sonra forumda paylaşmayız cizeriz bakarız sileriz bu döngü böyle devam eder o zaman
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Konudaki ilk yoruma katılıyorum.
Bazı kişilerin 'header tasarımım nasıl olmuş', 'footer da yaptım nasıl olmuş' diye açtığı onlarca çeşitli konu var. Bence düşünce almadan önce popüler tasarımlar incelenmeli, yaptığı tasarım tamamlanıp danışılmalı.