-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Namussuz herif bunlar yüzünden piskolojimiz bozuldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bir daha da bu forumda böyle haberler yayınlamayın günümüzü mahvettin iki okunma alacaksın diye
fevzi83
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öüğren
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hapiste zaten ona tecavüz edicekler az beklesin o
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bahtiyar35 adlı üyeden alıntı
aispowrev katılmıyorum hocam biz kimizde İnsanları idam edeceğiz? Biz kimiz ki İşkence yapacağız. İnsanların hepsi insan gibi yaşamıyor doğru ama onlar insanlıktan çıkıyor diye bizde insanlıktan çıkmamalıyız.
Bir şehit annesinin sözüdür “ ateş düşmeyen yere helva tatlı gelir “ diye hocam tam sizin yorumunuza cevap olur niteliğinde. Allah kimseye, evladına, sevdiğine yaşatmasın ama başımıza gelmediği için böyle hümanist yaklaşabiliyorsunuz. Kusura bakmayın ben sizin kadar hümanist olamayacagım bu konuda. O kız diri diri gömülmüş şuan siz sorumlusunu hapis cezası ile cezalandırıyorsunuz. Evet adalet, kanun ve hukuk gerekli lakin bunun affi dahi olamaz
Son olarak gider bir takım elbise giyer “ pişmanım “ der 10-20 sene sonra cıkar kanında varsa kızına bunu yapan işine giden evine giden bayanlara neler yapmaz. Umarım anlatabilmişimdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.voynla.com Yeni nesil sosyal içerik platformu!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aispowrev katılmıyorum hocam biz kimizde İnsanları idam edeceğiz? Biz kimiz ki İşkence yapacağız. İnsanların hepsi insan gibi yaşamıyor doğru ama onlar insanlıktan çıkıyor diye bizde insanlıktan çıkmamalıyız.
Blogspot neyin okunması hocam burada ne gıbı bır karım olabılır? Gündem kategorısınde paylaşılmış, bir sosyal sorun yada vaka ne dersenız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Sanırım beni yanlış anladınız ya da ben yanlış ifade ettim.
O pisliği düşünmek yerine kıza olan oldu diyorum. Hayatı mahvoldu. Ona bunu yaşatanı da içeride yaşatmazlar diyorum.
Yılmaz hocam size degıldı lafım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Türkiye'de en güzel adalet sistemi cezaevlerinde işlemektedir. Onu bir güzel soda şişesi orada bekliyor olacak. Zerre üzülmüyorum adama, daha da beter olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!