-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son aylarda kaç kadının şiddete uğradığını biliyor musunuz ya da takip ediyor musunuz? Görmezden gelinerek suçlar göz ardı ediliyor. Kadına şiddet öyle bayağ basit bir kelime haline geldi ki, kadına şiddet deyip işin içinden çıkıyorsunuz. Böyle bıçaklar sokuluyor kadınlara, yüzlerine kezzap atılıyor, evden gitmesin diye türlü işkence yapılıyor... Kadına şiddet böyle birşeydir, yasalar bile kadından yana değilken bırakın ben yanlış düşüneyim.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
resim tabiki hoş değil ama o karenin daha beterlerini hergün internette ve tv'de izlemiyormuyuz ? Ne bu tantana Allah aşkına
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hopdiye sonuna kadar katılıyorum birileri bunları yapmazsa kim yapıcak ? her gün onlarca kadın öldürüyorken haberlerde hangi birini görüyoruz ? etrafımda olan bir olayı anlatayım adam eski karısının evine geliyor ve tecavüz ettikten sonra banyoda boğazını keserek öldürüyor sonra ne oluyor ? adam bir kaç sene yatıp çıkıyor yanlışmıyım ayrıca olay toki bloklarında geçiyor ve orda 60 tane ev var o kadın hiç mi çığlık atmadı bağırmadı ? niye kimse yardımcı olmadı ona ? bırakın ya ne tanrının ne devletin ne de polisin umrunda insanlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen Arkadaşlar Küçük Çocuklarda okuyor sansör Koyor insan
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamam sansür olmalı ama bu kadar gürültü koparmanın da anlamı yok. önceki postumda dediğim gibi bu tarz görüntü/resimlerin hepsi televizyonlarda fazlasıyla var. cocuklarda izliyor. o zaman neden tepki göstermiyorsunuz...
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saçma sapan yorum yapmasın kimse..burda haber türkün yapmak istedigi olay kadına şiddeti bu sefer tam anlamıyla gözler önüne sermektir..Bakın görün bundan sonra bu olayın üzerine nasıl gidiliyor..Sanki türkiyede okuma yazma oranı çok üst seviyelerde sanki her eve günde bir gazete giriyor gibi türkiye ayaga kalktı gibi yorumlar yapılmış.uyanın millet kangren olmuş bir bacagı kesmek gerekir haber türk en iyisini yaptı kimse gocunmasın.haa bu gazeteleri okuyanlarda çocuk degil yetişkin insanlar o yuzden light olmasınlar bu kadar burası türkiye.tekrar haber türkü cesaretinden ötürü kutlamak istiyorum olaya farklı boyutlardan bakmayı artık herkes ögrensin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sansür koymayın dedikte bu kadarıda fazla ogrishten farkı yok bunun. Ogrish koy daha iyi.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
afilliate
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
aslında bunun bu şekilde açık açık konulması ve bu tarz görüntülerin sıklıkla yayınlanması olayın "normalleşmesine" yol açıyor.3. sayfa haberleri eskiden ne çok etkilerdi herkesi.oysa şimdi onları birbirimize anlatırken "aa o da birşey mi bak ben sana geçen çıkan haberi anlatayım,o daha beter" şeklinde anlatıyor hatta bazılarına gülüyoruz.sorunları hasır altı edip yokmuş gibi davranmak ne kadar kötüyse,sürekli yayınlayıp bilincimizi bu görüntülerden etkilenmez hale getirmek de o kadar kötü.
piryolu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Meslek sirri soylenmez:)
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ulkemizde habercilik anlayisi sifir.. gazetecilikde ayni ulkede ne dogruki :D yurt disinda bu tur haberler reality kanallarinda veriliyor.. ha diyeceksiniz arkadasim orda olmuyormu boyle oluyor olmuyor degil ama boyle susluyerek aa ne guzel kadina bicagi saplamis aa 9 yasindaki kiza 16 kisi tecavuz etmis duydunmu hatice he evet tvde izledim ahh ah yazik kiza bilinc altinda bu turk haberler insanlari bunlari yaptirmaya tesfik ediyor..
adama yan baktigin icin adam daliyor satirla bicakla turkiyede her 100 kisiden 80 de pisikolejik rahatsizliklar vardir..
hayat kavgasi, ev gecindirme derdi. politik nedenler mahalle baskisi cevre baskisi herturlu halt hersey..
30 yasindayim kendimi bilgim bile soyle bir habere denk gelmedim..
400 evsize ev bulundu.. buyil turkiye genelinde 3 binden fazla oyun parklari halkin hizmetine sunuldu.. tiner bagimlisi gencler rehabilitasyon merkezinden topluma kazandirildi.. artik fakir ogrenciler pazarda limon tamircide calismayaca devlet yardimi yapilcak..
bunlari goremezsiniz.. Flash Flash Flash Paris hilton cisini tutamadi.. Panpis yine soyundu.. felancanin karisi filanca ile goruntulendi.. hulya avsar dokoltesi cok konusuldu hadisenin konserinde olay cikdi..
hergun onlarca haber sitesini geziyorum siteme halki toplumu ilgilendiren konu acmak icin 1 kac tane bulunca kendimi sansli hisediyorum..
bana kalirsa biz atalarimizin bize biraktiklari bu vatana yakismiyacak herturlu sorumsuzlugu yapiyoruz 7den 70sine giderek lunpen ejnebilesiyoruz.. bu ozenti kulturu ile anadolun gelenek ve goreneklerinden koptugumuzun farkinda bile degiliz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Konu sahibinin isteği üzerine kilitlenmiştir.