ulkemizde habercilik anlayisi sifir.. gazetecilikde ayni ulkede ne dogruki :D yurt disinda bu tur haberler reality kanallarinda veriliyor.. ha diyeceksiniz arkadasim orda olmuyormu boyle oluyor olmuyor degil ama boyle susluyerek aa ne guzel kadina bicagi saplamis aa 9 yasindaki kiza 16 kisi tecavuz etmis duydunmu hatice he evet tvde izledim ahh ah yazik kiza bilinc altinda bu turk haberler insanlari bunlari yaptirmaya tesfik ediyor..

adama yan baktigin icin adam daliyor satirla bicakla turkiyede her 100 kisiden 80 de pisikolejik rahatsizliklar vardir..

hayat kavgasi, ev gecindirme derdi. politik nedenler mahalle baskisi cevre baskisi herturlu halt hersey..

30 yasindayim kendimi bilgim bile soyle bir habere denk gelmedim..

400 evsize ev bulundu.. buyil turkiye genelinde 3 binden fazla oyun parklari halkin hizmetine sunuldu.. tiner bagimlisi gencler rehabilitasyon merkezinden topluma kazandirildi.. artik fakir ogrenciler pazarda limon tamircide calismayaca devlet yardimi yapilcak..

bunlari goremezsiniz.. Flash Flash Flash Paris hilton cisini tutamadi.. Panpis yine soyundu.. felancanin karisi filanca ile goruntulendi.. hulya avsar dokoltesi cok konusuldu hadisenin konserinde olay cikdi..

hergun onlarca haber sitesini geziyorum siteme halki toplumu ilgilendiren konu acmak icin 1 kac tane bulunca kendimi sansli hisediyorum..

bana kalirsa biz atalarimizin bize biraktiklari bu vatana yakismiyacak herturlu sorumsuzlugu yapiyoruz 7den 70sine giderek lunpen ejnebilesiyoruz.. bu ozenti kulturu ile anadolun gelenek ve goreneklerinden koptugumuzun farkinda bile degiliz..