-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
İnsanları paniğe sokmaya gerek yok bu tur iatihbarat haberleri herzaman var ve oluyor insanları sıkıntıya strese sokmaya gerek yok ancak tabikide kalabalık yerlerde pek oyalanmamak gerek amaçları gündemde kalmak bizlerde yazarak gündemde tutmuş oluyoruz herkes birgün ölecek önemli olan bu ölümün ne icin olduğu vatan icin ailen icin dinin icin gerisi boş Allah bu ülkeye ve islam a karşı olanlara fırsat imkan vermesin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Askerdeki herkes türk mu yoksa ?isi ayrımcılığa dökmeyin yoksa senin kardesinmi dağlarda terörle çatışmaya girdi ben bir kürt olarak sonuna kadar turkiyem için savaşır olurum kardeşim günlerce çatışmalara girdi askerde rabbim neslimden gelenleri de ayni şekilde ve önde olanlardan etsin inş amin
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
ErdemDnmz adlı üyeden alıntı
suskun Hocam size tek şunu diyeceğim Hakkari Dağlıca daki saldırıda köyden 1 kişi çıkıp ta askere yardım etmedi.
Sessiz kaldılar peki neden sizin "Halk" diye tabir ettikleriniz bugün Ankara da kafasına göre bomba patlatıyor ?
Neden : K*rdistan diye uydurmuşlar kıçların da don yok Devlet kurmaya çalışıyorlar.
Benim Askerim öldürülürken sessiz kalan "Halk" diye tabir ettikleriniz benim kardeşim olamaz.
Benim kardeşlerim Orta Asya da Kırgızlar,Aleviler,Türkmenler,Azerbaycan Türkler,Başkurtistan,Doğu Türkistan ve sayamadıklarım.
Çünkü Türk Dünyası 500 Milyon Türk'e yakın kardeşlerim var benim bizim hedefimiz Türk İslam Ülküsü Kızıl Elma dır..
Çanakkale de doğu dan gelenler Türkmenler di açıp bir Tarihi okumanızı tavsiye ediyorum..
goruslerinize Katılmıyorum yani köydekiler yüzünden doğudaki herkesi hain ilan edemezsiniz bende doğu luyum ama çok şükür kimseye bir hainligim yok elhamdülillah vatani gorevimi de yaptım gerektiği zaman seve seve tekrar giderim bir cok akrabam da polis yani senin görüşüne göre bende hain im :)
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bu savaşın türk ile kürt arasında olmadığını aklı başında herkes bilir. hatırlarsanız silopide insansız hava aracı bulundu. hükümet bile bunu üretemezken doğudaki kürtler bunu kendileri yapmamıştır dimi? klişe olacak ama bunlar hep amerikanın oyunları
dikkatli olmak lazım. geçenlerde burada da patlama oldu fakat medya çok abarttı. patlayan maytap, kız kaçıran vb şeylerdi. zaten kimse zarar görmedi.
provakosyona gelmeyin. sosyal medyadaki haberlerin kaynağını araştırın