ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

suskun Hocam size tek şunu diyeceğim Hakkari Dağlıca daki saldırıda köyden 1 kişi çıkıp ta askere yardım etmedi.

Sessiz kaldılar peki neden sizin "Halk" diye tabir ettikleriniz bugün Ankara da kafasına göre bomba patlatıyor ?

Neden : K*rdistan diye uydurmuşlar kıçların da don yok Devlet kurmaya çalışıyorlar.

Benim Askerim öldürülürken sessiz kalan "Halk" diye tabir ettikleriniz benim kardeşim olamaz.

Benim kardeşlerim Orta Asya da Kırgızlar,Aleviler,Türkmenler,Azerbaycan Türkler,Başkurtistan,Doğu Türkistan ve sayamadıklarım.

Çünkü Türk Dünyası 500 Milyon Türk'e yakın kardeşlerim var benim bizim hedefimiz Türk İslam Ülküsü Kızıl Elma dır..

Çanakkale de doğu dan gelenler Türkmenler di açıp bir Tarihi okumanızı tavsiye ediyorum..

goruslerinize Katılmıyorum yani köydekiler yüzünden doğudaki herkesi hain ilan edemezsiniz bende doğu luyum ama çok şükür kimseye bir hainligim yok elhamdülillah vatani gorevimi de yaptım gerektiği zaman seve seve tekrar giderim bir cok akrabam da polis yani senin görüşüne göre bende hain im :)