tzengin adlı üyeden alıntı
Ölen T.C vatandaşlarına Allahtan rahmet diliyorum.. yaralılara acil şifalar diliyorum.
Şu durumda bile adam akıllı üzülmek yerine devlete top atıyorsunuz ya sözde üzülüyorsunuz. Vicdan felsefesi yapıyorsunuz. Bu yaptığınız düpedüz primdir. Üzülen insan yasını tutar, ota boka top atmaz.
Ayrıca devletin de başka işi yok mitinge bomba mı gönderecek?
Ne işine yarayacak? 5-10 oy kazanır en fazla. Oda düşmesi bakımından.
Ama teröristlerin?
Kendilerini acındıracaklar, mağdur edebiyatı yapacaklar, yine olay üstünden barış sloganları atıp: "her şeye rağmen devlet terörüne rağmen barış istiyoruz" tripleine girecekler.
Ey gidi..
Olaylara bu kadar sığ bakacak kadar yavan düşüncelerin varsa,her yerde yorum yapmamalısın.Devlet her zaman kanla beslenir,yeri gelir susturmak,ötekileştirmek için kan döker yeri gelir kirli oyunları için.
Ancak Ankara'nın göbeğinde bir bomba patlıyorsa ve devlet buna önlem almıyor ya da "göz yumuyorsa" başka suçlu aramak aptallıktır.Hdp'ye kendi seçmenlerini öldürdü demek istiyorsunuz ancak iktidarın seçim oyunlarıyla yüzlerce askeri öldürdüğünü pas geçiyorsunuz.
Devlet katildir,kirli oyunları meşru gösterme içindeler.Ancak gazete binalarını basan bir güruhtan bahsediyoruz.
Anlamanızı beklemiyorum,ölümler sizin başınıza gelmeden devlet seviciliğine,saray cuntası yalakalığınıza devam edin.
Biz yoldaşlarımızın,dava arkadaşlarımızın acılarını unutmadık!
ogzhntr adlı üyeden alıntı
Kardeşim sen sadece anlamak istedigini anlıyorsun. Ölülere ve patlamaya sevinmiyorum. Daha öncede aynı şekilde yine polis'e asker'e saldırdılar. Asker polis bu vatanın evladı degilmi onların şuçu ne peki ? size yardım elini uzattan birisine siz nasıl saldırırsınız. olayın tüm yönüyle bakıyorum kardeşim sen merak etme Türk,Kürt,Laz,Çerkez,Alevi, ve daha saymadıgım bir grup yaşıyor Türkiye'de. Türkiye sadece Türklerin Ülkesi Vatani degildir BU ÜLKE HEPİMİZİN:
Ben olaylara farklı perspektiflerden bakabiliyorum.Bu ülke hepimizin değil,aynı düşüncede olan insanların yaşadığı olmayanların katledildiği ülke! Suruç'ta,Ankara'da güvenlik zaafiyeti ya da bizzat istihbaratın düzenlediği bir oyun yüzünden onlarca insanımız öldü.
Bir devlet kendi halkının güvenliğini sağlayamıyorsa,ya da bizzat kendi eliyle kirli oyunlar oynuyorsa suçlu kim? Ya da hala bu olayı HDP'ye mal etmeye çalışanlar,iktidarın kirli yüzünü neden göremiyor?
İdeolojiniz,ırkınız hiçbir olgu önemli değil,devlet halk için vardır.Ve halkların öldüğü yerde devlet düzeninden bahsedilmez.Elbet hesap verecekler! Devlet seviciliği yapan karaktersizler de elbet hesap verecek.
Devran dönmeli artık.