AnatolyTodorov'un takipçisiyim, söylediği şeyleri bu ülkeyi azıcık tanıyan çocuklar bile düşünüyor. Yani öyle paylaşacak şüphe duyulacak bir durum değil medyanın bi bok bulmuş gibi abartısı da anlamsız. Asıl bunu düşünmeyenler balık hafızalı, daha dün yaşanan Suruçu bile unutmuşlar demek.

Olaydan bir kaç gün önce facebokta sayfa paylaşımları ile o mitinge araçlar kalktığını bizim buradan da kalkacağını gördüm hatta arkadaşı aradım meşgule aldı, hadi biz de gidelim diyecektim. Sonra kendi kendime 5dk kadar düşündüm ve bu yukarıda yazanın yazdıklarıyla aynı duyguları yaşadım, dolayısıyla bunun olabileceği ihtimalini dillendirmek için kahin olmaya gerek yok. Bende bu yukarıda twitterda paylaşılanlar ile aynı şeyleri düşündüm şimdi bu beni şüpheli mi yapıyor ?


Ankaranın nasıl bir yer olduğunu bilenler biliyor zaten, orada bir bomba patladıysa ya devletin haberi vardır ya da bu devletten daha büyük bir devlet yapmıştır 3. bir ihtimal yok.

Pkk tek taraflı ateşkes açıklaması yapacakken bu olay yaşanıyor. Ayrıca ne işse bu bombalar hep sosyalistleri ya da hdplileri hedef alıyor. Yine nasıl işse patlamadan hemen sonra olayı yatıştırması gereken polis alanı biber gazına boğuyor, ambulanslardan önce tomalar geliyor kaosu tırmandırıyor.