-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Muhakak ki yazdıklarınız da hepiniz haklsınız.Fakat bu ülkeyi terkederek veya başka şeyler biryere varamayız.Hepimiz Deniz Gezmiş ve arkadaşları gibi ortak bir mücadele verirsek ancak o zaman gerçek gayemize ulaşabiliriz.Buradan yazı yazarak hiçbiryere varamayız..
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hentbol Hakemi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yakında Atatürk ilke ve inkılapları da olmayacak, diğer bayramlarda kaldırılacak diye korkuyorum açıkçası. Koskoca bu bayramı nasıl kaldırırsınız ya !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ben bilmem abi.. okulun halkoyunları ekibindeyim. 3 senedir 19 mayıs gösterisi için 2 ay derslerimden geri kalıyorum.Sanırım bakan da açıklama yapmış. derslerden geri kalıyorlar eğitime engel oluyor diye.. Bayramdır.. kutlamak güzel oluyor olabilir ama o statta 2 saatte izledikleriniz için lise öğrencileri aylarca hazırlanıp son hafta o güneşin altında yanıyorlar. Bilmiyorum bunun altında başka neden varmıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
ATATÜRK'TE 19 Mayıs'ta mevsim soğuk Samsun'a çıkılmaz deseydi isimlerımiz Dimitri , Yorga , İgor falan olurdu.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
WebTasarım
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar Olayın Şeriatla Felan Alakası Yoktur, Sizlerde Biliyorsunuz ki 19 Mayıs Törenlerine 2 Ay Öncesinden Hazırlanılıyor, Bu Süre İçerisinde Ögrenciler Eğitimden Yararlanamıyorlar, Şimdi İse Kutlamalar Okullarda Yapılacak, Okullarda Yapılacagı İçin Etkinliklere Daha Az Ögrenci Katılacak ve Daha Az Ögrenci Derslerden Geri Kalmaktan Etkilenecek
Olayı Şeriata Baglayanlara Söylüyorum Şeriat Demek Yüce Allahın Kanunlarıdır,
Şeriat Demek Kuran-ı Kerime Göre Yönetilmek Demektir
Olayı Şeriat Geliyor Vb Şekilde Başka Yerlere Cekmeyelim
Keşke Şeriat ( Allahın Kanunları ) İle Yönetilsek
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
yanlış anlaşılmaya açık bir uygulama.kutlamalar stadlarda değil sadece okullarda kutlanacak.yeterli bilgi verilmedi.kendi görüşüm olarakta lisedeyken ta 2 ay önceden 19 mayıs programları için okuldaki tüm öğrenciler çalışmaya alınıyordu.doğru düzgün derste işlenmiyordu bu zaman aralığında.halada aynı.kaldırılmış bir tören yok.yine herşey devam edecek.sadece mekanda bir değişiklik yapıldı.keşke daha düzgün bir düzenleme yapılsa.vesselam..
Elbet birgün...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
La Mekan'a katılıyorum. Sadece şeriat ile yazdıkları hariç. Nedeni ise bu ülke şeriat ile yönetilmeye hiç ama hiç hazır değil. Kendi fikrimce yönetim biçiminin cumhuriyet olması çok iyi. Yalnız unutulmaması gerek, bir mümin için şeriat ile ilgili bir yorum yapılırken bile dikkat edilmeli. 19 Mayıs konusuna gelince okuduğum birçok yorumda galeyana gelmiş arkadaşların anlamadan yazdıkları sözler mevcut. 19 Mayıs kutlamaları iptal edilmiyor, 19 Mayıs'ın önemi bitirilmiyor. Sadece statlarda kutlanılması kaldırılıyor. Önce bunu bir kavramak gerek. Bu karşı gelen arkadaşlara soruyorum hangi birimiz 19 Mayıs'ı 19 Mayıs gibi kutladık? Allah aşkına doğru cevaplar verin. 19 Mayıs'ta statlardaki kutlamalarla, sitelerinize bayrak resmi koymayla 19 Mayıs'ı yaşadığınızı mı sanıyorsunuz? Kaç kişi her sene gitti bu kutlamalara veya görev aldı? Lise hayatım boyunca sırf derslerden kaçmak için statlardaki kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Kutlamalara gitmek istemeyip de öğretmeninin zoruyla kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Otobüslere ücretsiz binebilmek için statlardaki kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Bu mu 19 Mayıs? Kimse yanlış anlamasın beni. Burada kesinlikle partizanlık veya sempatizanlık yapmıyorum. Eğri oturup doğru konuşalım. Eğer siz birilerinin sözüyle düşünmeden bazı yorumlar yapıyorsanız, evet 19 Mayıs bu diyorsanız gerçekten trajikomik bir konu hakkında boş yere tartışmış oluyoruz. Önce zihniyeti düzeltmek gerek. 19 Mayıs garnizon komutanının ayağa kalkıp stattaki insanlara selam durması değildir. 19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlerin istiklali için mücadeleye çıktığı gündür. Bunu da statlardaki kutlamalarla değil zihniyet ile benimsersiniz.
Sürçü lisan ettiysem affola.