lostyazilim
tr.link

Artık statlarda 19 Mayıs törenleri yok

34 Mesajlar 6.226 Okunma
acebozum
tr.link

LaMekan LaMekan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 1272
  • Beğeniler 292 / 265
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

La Mekan'a katılıyorum. Sadece şeriat ile yazdıkları hariç. Nedeni ise bu ülke şeriat ile yönetilmeye hiç ama hiç hazır değil. Kendi fikrimce yönetim biçiminin cumhuriyet olması çok iyi. Yalnız unutulmaması gerek, bir mümin için şeriat ile ilgili bir yorum yapılırken bile dikkat edilmeli. 19 Mayıs konusuna gelince okuduğum birçok yorumda galeyana gelmiş arkadaşların anlamadan yazdıkları sözler mevcut. 19 Mayıs kutlamaları iptal edilmiyor, 19 Mayıs'ın önemi bitirilmiyor. Sadece statlarda kutlanılması kaldırılıyor. Önce bunu bir kavramak gerek. Bu karşı gelen arkadaşlara soruyorum hangi birimiz 19 Mayıs'ı 19 Mayıs gibi kutladık? Allah aşkına doğru cevaplar verin. 19 Mayıs'ta statlardaki kutlamalarla, sitelerinize bayrak resmi koymayla 19 Mayıs'ı yaşadığınızı mı sanıyorsunuz? Kaç kişi her sene gitti bu kutlamalara veya görev aldı? Lise hayatım boyunca sırf derslerden kaçmak için statlardaki kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Kutlamalara gitmek istemeyip de öğretmeninin zoruyla kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Otobüslere ücretsiz binebilmek için statlardaki kutlamalarda görev alan öğrenciler gördüm. Bu mu 19 Mayıs? Kimse yanlış anlamasın beni. Burada kesinlikle partizanlık veya sempatizanlık yapmıyorum. Eğri oturup doğru konuşalım. Eğer siz birilerinin sözüyle düşünmeden bazı yorumlar yapıyorsanız, evet 19 Mayıs bu diyorsanız gerçekten trajikomik bir konu hakkında boş yere tartışmış oluyoruz. Önce zihniyeti düzeltmek gerek. 19 Mayıs garnizon komutanının ayağa kalkıp stattaki insanlara selam durması değildir. 19 Mayıs Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlerin istiklali için mücadeleye çıktığı gündür. Bunu da statlardaki kutlamalarla değil zihniyet ile benimsersiniz.

Sürçü lisan ettiysem affola.

Bu Yazıya Noktası ve Virgülüne Katılıyorum, Teşekkürler

elektronikssl
webimgo

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Kaldırılmasına neden olan gerekçelerin hiçbirisi benim açımdan inandırıcı değil. Kusura bakmayın da Türklükle ilgili değerler içeren her şey teker teker kaldırılmaya çalışılıyor. Önce ilkokullarda okutulan anttan rahatsız oldular, sonra "Ne Mutlu Türküm Diyene" özdeyişini sorgulamaya başladılar, sonra Seyit Rıza, Şeyh Sait ve nicelerinin aslında ne kadar kahraman olduğunu öğrendik, şimdi de eğitim aksamasın diye 19 Mayıs törenleri iptal ediliyormuş. İsteyen yutar isteyen gargara yapar.
alicin12 ozturk

kişi bu mesajı beğendi.

Ne ekersen onu biçersin

FurkanTURAN FurkanTURAN www.furkanturan.org Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 528
  • Beğeniler 62 / 119
  • Ticaret 1, (%100)
Herkese inat kutlamamızı stadımızda yapacağız .
http://wmaraci.com/forum/konu-disi/antalyada-olan-arkadaslarimizi-19-mayista-ataturk-stadyumunda-bekliyoruz-20073.html

Büyükler her zaman doğruyu bilmez ..

pinokyotr pinokyotr Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 79
  • Beğeniler 7 / 8
  • Ticaret 0, (%0)
Size dedim eğitime katkı payını az veriyorsunuz diye

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al