lostyazilim
tr.link

Ayyıldız Tim Yalanı

33 Mesajlar 10.287 Okunma
lstbozum
tr.link

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
hyppia Sizce bir hainlik olabilir mi ? Yani rus yanlılığı yapılması gibi Türkiyede hiç mi durdurabilecek yok ? Bana durdurulmaması saçma geldi

wmaraci
reklam

hyppia hyppia Web - SEO - Reklam Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 316
  • Beğeniler 89 / 88
  • Ticaret 21, (%100)
AzX66 en ufak bir şeyi hainlik olarak niteler olduk. bunu durdurabilecek olan ayyıldız tim gibi oluşumlar değil teknolojimizdir. USOM/SOME gibi kurumlardan görevlerini yapmalarını bekleyebiliriz millet olarak. Yapılmıyorsa veya yapabilecek kabiliyette değillerse kamuoyu oluşturup tepkimizi ortaya koymalıyız. Ama işte ayyıldız tim gibi oluşumlar yüzünden insanlar bunları düşünmeyi bırakıyor. Asıl yetkili olan kurumlarımız da bir güzel uyumaya devam ediyorlar.

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Sizdemi siteye hack ve index atmak istiyorsunuz olay basit googleye gerekli dorku yazıyorsunuz ve tadaaaa

ext:php intitle:"b374k"

uzun lafın kısası bu işleri hakkıyla yapan kişier zaten herhangi bir yere ait olmayan kişiler tek başlarına free olarak takılıyorlar ben bu şekilde tim grup yada bu şekilde bir oluşumların gerçekten bir iş yaptığına inanmıyorum.

Gelmiş geçmiş en iyi hackerlar bile tek başına iş yapıyorken topluluk şeklinde kimsenin bir şey yapmasını tabi kide beklemek yanlış olur goy goy yapmaya döner iş bi noktadan sonra sıkıntı çıkmaya başlar İFŞA lar olur uyuşmazlıklar her şey olur.

USOM gibi kuruluşların ve firmaların legal bir şekilde iş yapmasını beklemeliyiz illegal kesinlikle ve kesinlikle çözüm değildir olamazda
AzX66

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al