-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bir kere siyasete kaymayın azcık relax ya :D Kafa dağıtmaya giriyoruz hop yine siyaset kokmasın artık :) Henüz suçu ıspatlanmamış olduğundan Aziz Yıldırım hakkında birşey söyemek doğru olmaz fakat ben galatasaraylı olduğum için Fenerbahçe Taraftarına güvenim ve saygım sonsuz fakat Yönetimine sıfır :D
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
türk futbolu kötü yerlere gidiyor bence.. Basketbola bakın geçen sene ve bu sene derecelere giriyoruz :D potamızın perileri fransa'yı yendi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sampiyonluga oynayan bir takimin oynadigi mactaki rakibi oyuncularina 800.000TL iletildiginin goruntuleri mevcut. (CNNTürk)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Uzatmaya gerek yok.Fenerbahçe zaten cezasını alacak hemde yüksek miktarda alacak.Ya alt lige düşürülcek yada şampiyonluk alınacak elinden.Yani burda bunu tartışmaya gerek yok.Boşu boşuna birbirimizin kalbini kırmayalım.Ayrıca bende fanatik bir Galatasaraylıyım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Öncelikle konuyu siyaset yada tartışmaya taşıyacak arkadaşlar ceza alır, bilginize.
Ardından düşüncemi söyleyeyim. Eğer bunlar yapılırken emniyet taraflı ve torpilli şekillerde yapmazsa ( ki yapmayacağı düşüncesindeyim) Türk futbolunu geliştirir bunlar, kötüleştirmez. Bana kalırsa gerekirse Amatör'e kadar tüm klüpler incelensin. Böyle şike işleri yapanlar içeri atılsın. Atılsın ki millet para basarak maç kazanmasın şampiyon olmasın.
Güzel bir uygulama.
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu kadar derin işler planlayıp yapan biri, böyle mevkide ki biri sizce içeri girer mi? Hayır.
Ne tanıdıkları vardır, nerelere kolları uzanıyordur bunu düşünün. Ondan sonra saf çocuklar gibi cezasını alacak deyin. :)
Ben Fenerbahçeliyim ve böyle birşeyin olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçe karşıtı insanların görüşleri medya tarafından abartılıyor ve bizde medyanın bize aktardıklarıyla burada konuşuyoruz. Haksız mıyım?