-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Öncelikle 2 şey söyleyeyim baştan, ben Galatasaraylıyım. Ve tepkim Fenebahçeye değil başkanlarınadır :)
Yani Fenerli kardeşlerimden rica ediyorum, "düşünmüyorum böyle birşey olacağını" vs. şeklinde hiç demeyin :) Niye olmasın? 15 farklı suç deniliyor. Şike yapıldığına dair telefon kayıtları var görüntüler var daha nesine düşünmüyorum deniliyor onuda anlamıyorum.
Ayrıca bu operasyon anlık olarak değil, 8 aylık bir takip sonucu yapılıyor bunuda unutmayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Burda birbirinizi kıracak şekilde tartışmalar yapacağınıza, olayların sonuçlanmasının ardından yorumlar yapabilirsiniz arkadaşlar. :(
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu şike yüzünden potamızın perilerinin 2.liğini adam gibi kutlayamadık... acıyorum medyamıza,halimize...
geçen sene erkekler basketbolda caddeler susmuş,tv'nin başındaydı peki bayan basketbolda niye 1-2 dklık haber yapıp kötü haberlere geçiliyor zaten günlerce aynı şeyi söyleyip duruyorlar..
yazık...
aynı zamanda gs'liyim,hemde fanatik gs'li! bir arkadaşın yorumu vardı onun yorumuna ++++ koydum. geriye kalan sonucu beklemek.
mirach
Hepimiz Gugılız
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fenerbahçeliyim ama bugün haberlerde izlediğim kadarıyla polisin elinde çok büyük deliller var.Futbolcular serbest bırakıldı.Fenerbahçeden bazı yöneticiler federasyon başkanının yanına giderek "yapılan yanlışlar şahsidir.104 yıllık koca çınarın şampiyonluğunu elinden almayın,kümeden düşürmeyin" demişler bunları duyunca ortada birşeyler döndüğü kesin ama yine de bilinemez gerçekler.Federasyonda kararını 15ine kadar vermek zorundaymış süre az Fenerbahçeye ağır bir ceza gelebilir bence.Düşüncem bu ama kalbim Fenerbahçeden yana.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Aziz Yıldırım'a yakalama emri
Sağlık durumu nedeniyle gözaltı kararı kaldırılan Yıldırım hakkında "prosedür gereği" yakalama emri çıkarıldı
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'nde sağlık sorunları nedeniyle anjiyo olan ve müşahede altında tutulan Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunlarının devam ettiği bildirildi.
Hastanede bulunan Yıldırım'ın gözaltı süresi dolduğu için gözaltı kararı kaldırıldı. Ancak savcılık daha sonra prosedür gereği yakalama kararı çıkardı. Buna göre, Aziz Yıldırım, taburcu edilmesinin ardından hastaneden polis nezaretinde çıkarılarak savcılığa götürülecek.
Kaynak: milliyet
Deneyim demeyin, deneyin!