-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
WEBMASTER/GRAFİKER
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
üniversite okumak = daha fazla para kazanmak olarak görüyorsan git bir işe gir dediğin gibi zaman kaybı bu düşünceyle.
ama unutmaki üniversite seni hayata hazırlar, hiçbir parayla edinemeyeceğin güzel anılar, zengin bir beyine sahip olursun.daha fazla para için değilde bu üniversite onca prof. doçent var onlardan ne kapabilirime bak ki zamanın boşa geçmesin. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
GrafiMarkt,Webmarkt,HostingBurda
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle okumanı tavsiye ederim
Aşağıda yazdıklarım genel anlamda yazdım sana kişisel olarak değil
Ancaaak ne okuyacağın çok önemli gerçek iş hayatına atılmak istediğinde iş imkanları ne kadar, nasıl bir ücret bekliyor seni bunlar önemli faktörler. Üniversitelerde bir sürü bölüm var fakat ülkemizde bu bölümlere karşılık iş imkanları kısıtlı. Hadi diyelim çok iş imkanı olan mühendislik seçtin hadi oda elektrik mühendisliği olsun.
Şunu unutmayınki çok büyük bir torpiliniz yoksa yüksek ücretler beklemeyin okuldan sonra en az 4- senenizi vereceksiniz bu işe biraz para kazanalım diye oda şansınız tutar iyi bir firmada başlarsanız
örneğin ben lise mezunuyum yaptığım iş elektrikteknik ressamlığı bilen bilir bizim mesleği yarı mühendissin bizim fiyat politikası ilk zamanlar 1000-1500 TL arası ama zaman geçip biraz pişerseniz 3000-4000Tl çıkmakta
kısacası okuyacağınız bölüm eften püften olmasın sadece askerlikten yırtayım mantığı ile okumayın sonunda diplomalı işsizlere katılır diplomanız olduğu halde asgari ücretle çalışırsınız
armoniy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mimarlık Adayı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Mesleğin ne ?
pideci
kaç milyar alıyorsun ?
6 bin tl aylık
ne işi ?
akşama kadar ayakta pide açıyorum amelelik
--------------------------------------------------
mesleğin ne ?
mühendis
kaç milyar alıyorsun ?
5 bin tl
ne işi ?
işleri kontrol ediyorum masaamda oturuyorum keyfime bakıyorum
NOT : meslek sormasıyla bile okumak avantajlı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Olum ÜNİDE Güzel kız bulup evlendin evledin başka b*k bulursun. Lisedekiler geçici. Sırf evlenmek için Üni gidenler var :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
cagdaskorkmaz.com.tr