-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Terorizme destek verene hiçbir şekilde acımam ama bazen olan saf masum insanlara oluyor. Sadece onalara acil şifalar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ameliyathane Hemşiresi
-
-
Ad Soyad
I** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadas ben Lise 1e kadar ne yalan söyleyeyim hepsi teröre destek veriyor sanıyordum ama sonra bi arkadaşım oldu lisede adam gibi adam ozaman anladım her doğuda yaşayan Pkk ya destek vermediğini miting olaylarında pkk nın tehdidi ile gelenlerde vardır HDP ve DTP doğu Anadolu daki halkın temsilcisi değildir olmamıştır Vatan haini olanlar ve hala bu ülkenin ekmeğini yiyip kuyusunu kazan kişi/gruplar unutmayalım bu ülkenin askeri koruyup başınıza bi felaket gelse bu ülkenin insanları yardımınıza koşuyor (Gölcük, Dinar, Van depremi) İnsan yemek yediği kaba pislermi
İlk yapılması gereken tüm okul öğrencilerinin velilerin Hiroşimada yapıldığı gibi devletin nasıl zorluklarla omuz omuza kurulduğunun anlatılmasıdır
Olay çıkarmak isteyen Ağaç der Özgürlük der Dine küfreder, Vatan kutsal Emanetlerine el uzatır heryerde var burada bile
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Alevi sunni, sagci solcu, simdi de türk kürt. Yazik.
Ek Olarak: Herşey dogru irkciliga hayir teröre hayir. Ama herkes biryerde haddini bilecek. Ata'ya bayraga yapilan hakaretler terbiyesizliklerin hesabi sorulmalidir. Müzakere ile terör cözülmez.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Basit bi konuyu bile tartisamiyorsunuz adam akıllı. Burda ölen insanlar var kolu iki bacağı giden insanlar var. Yok bunlara bunlara insan demiyorsunuz ben biliyorum çünkü faşist faşist mesajlarinizi görüyorum onların da hangi parti oldukları belli zatenin bölücüsunuz hepiniz tek bir ortak noktada bile buluşamiyorusunuz. Dış güçlerin gazına geldiniz hangi parti oldukları belli polisin kimleri tuttuğu da belli. Bilgisizlikten dolayı ne diyeceginizi de bilmiyorsunuz. Hatta bakın ek bilgi veriyim chp ve diğer partiler sırf hdp barajı geçsin hükümeti engelleyelim diye oy verecekler.Bilgilenin öyle gelin yoksa çok komik oluyorsunuz.Bu tür faşist saldırılar ne hdp ne akape ne chp ne mhp ne de başka partilere olmasın dileğiyle . Allah rahmet eylesin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-