ReXTeor adlı üyeden alıntı

Lütfen ırk isimleri belirtme forumdan uzaklaştırılabilirsin. Dediğim gibi fırsat bulamayan .... vardır dedim ben fırsat bulsalar ah bi bulsalar o zaman görecen sen bunları.

Ek Olarak: Doğuda bulundum ve halkın psikolojisini çok iyi çözdüm ben sen daha doğuya gitmemiş bir adam beni yargılayamazsın.


Dostum emin ol öyle değil bak burada düşündüğün gibi değil burada hdpnin parti binasının açılışı vardı ve çıkan olaylarda açılmasına karşı olanlardan bir çoğu senin fırsat bulsalar dediğin kişiler. Açılmasın hainleri istemiyoruz diye bagiranlardi.
Hepsine on yargıyla yaklaşma emin ol

Ek Olarak:

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Forumun ülkücüleri de teşrif ettiğine göre kadro tamamlandı:D Biraz insanlık arkadaşlar, görüşleri size uymayabilir ancak siz ne kadar insansanız onlar da insan. Kürt halkı mazlum halktır. Dersim katliamına maruz kalmış bir halktır. Devlet tarafından gerekli desteği hiçbir zaman tam olarak alamamış bir halktır. Bir dönem televizyonlarda mecliste Kürt kelimesi sansüre uğramıştır. Bunları da düşünelim. Bu vatanın kuruluşunda iki halktan da şehitler verilmiştir. Bizim bu ülkede hakkımız olduğu kadar onların da hakkı var.


Katılıyorum. Her sözünüze.