lostyazilim
tr.link

Dolar 5.61 - Güncelleme 5.72

24 Mesajlar 2.831 Okunma
acebozum
tr.link

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Aynen öyle . İlkinde haberimiz olmadığı için bu olaylardan bir anda bayağı zarar ettik . Haliyle panikledik . Ama asla bozdurmadık bayağı bir seviyeye gelene kadar . Sonra biraz daha yükseldiğinde çok pişman olmuştum bozdurduğuma . Ve artık al sat yapıp zararımı kara çevirmiştim . Sonradan hesapladım ki, başından 7.20 haline kadar hiç bozdurmasaydım 30 bin , 48 bin olacaktı .

kar elde edince hemen sat sakın daha fazlasını bekleme. Az çok deme kar olunca sat. Bu şekilde sıfır zararsız bu noktaya geldim. Birde banka makasları değişken oluyor genelde makasın dar tutuldugu bankalardan işlem yapıyorum. Bu aralar ons ile gram altın kasıyorum.

stoploss denilen bir güvence de yarat kendine alım noktanı iyi belirle. Yükselmesini beklemek kadar iyice düşmesini beklemek de mühim

webimgo

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

kar elde edince hemen sat sakın daha fazlasını bekleme. Az çok deme kar olunca sat. Bu şekilde sıfır zararsız bu noktaya geldim. Birde banka makasları değişken oluyor genelde makasın dar tutuldugu bankalardan işlem yapıyorum. Bu aralar ons ile gram altın kasıyorum

Doğru. Risk alıyoruz çok beklentince . Ziraat bankasında duruyor benim para . Onda da makas çok geniş oluyor . Halkbank bile ona bin basar bence . Ama bir başka bankaya da taşıyamadım gitti .
Anadolu ajansı bile dün haberini yaptı .2019 senesinde altın ve dolar yükselecek diye . Artık millet bu kadar bariz gerçek için varını yoğunu dolara , euroya , altına koyuyor . Döviz hesabı , toplam hesabın yüzde ellisini geçmiş yine 2001 senesi krizindeki gibi . İnşallah tekrarlanmaz

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Marstyson adlı üyeden alıntı

Doğru. Risk alıyoruz çok beklentince . Ziraat bankasında duruyor benim para . Onda da makas çok geniş oluyor . Halkbank bile ona bin basar bence . Ama bir başka bankaya da taşıyamadım gitti .
Anadolu ajansı bile dün haberini yaptı .2019 senesinde altın ve dolar yükselecek diye . Artık millet bu kadar bariz gerçek için varını yoğunu dolara , euroya , altına koyuyor . Döviz hesabı , toplam hesabın yüzde ellisini geçmiş yine 2001 senesi krizindeki gibi . İnşallah tekrarlanmaz

daha beter olacak :) emin ol şu an imf programı hazırlanıyor. Seçimden sonra acı reçete diye tabir edilen olay başlayacak. O zaman ses çıkarılsa dahi iş işten geçmiş olacak. Bu ülkenin başına şu an harika bir iktidar gelse dahi en az 5 sene toparlanamaz bu ülke. İçine ettiler ülkenin sosyolojik anlamda ekonomik anlamda her anlamda... Malum partinin zengin seçmeni bile dolar euroya gömülmüş vaziyette. Ülkeye ve ekonomiye güvenenlerin oranı %20 falandır. Hayatımın geri kalanını şu anki düzen tamamen ortadan kalkıncaya kadar Almanya da geçireceğim. Ordan da japonyaya geçeceğim. Japonca da çalışıyorum şu an :)

duymuşsundur Aselsan dahil Türkiyenin en baba kurumlarının en has mühendislerinden 100 adet kadarı Hollanda tarafından beyin göçü olarak alındı. Çevremde Odtü Boğaziçi İtü gibi yerlerden mezun ne kadar mühendis vs.. varsa yurtdışında bir iş kovalıyor. Yani anlayacağın sadece ekonomiyi değil gençleri ve parlak zihinleri de kaybetti ülke. Valla acımıyorum ne kazansam kardır. Hele seçimden malum sonuç çıkarsa valizimle birlikte döner bir son kez bakar giderim...

Her şeyden tiksindirdiler beni.
ozan15 Marstyson

kişi bu mesajı beğendi.

ForuMaster ForuMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 152 / 55
  • Ticaret 0, (%0)
Önümüzdeki hafta, hatta bir kaç hafta dolardan ahım şahım füzeler beklemeyin. Bu seviyede eskisi gibi şelaleler de olmaz. Faizler sabit kaldığı sürede durum bu. Taş çatlasın 5.50-5.80 bandında gider gelir. Faizleri düşürmeye başladıkları zaman 6'lardan söz edebiliriz anca.

Fırat'ın doğusuna yapılacak olası operasyonun sonuçları da bir nevi etkide bulunur ama oradan da dolar için şahlanış beklemiyorum şimdilik.

YTD (Yatırım tavsiyesi değildir!)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al