lostyazilim

Efsane oyun "Knight online"

43 Mesajlar 8.418 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baborg baborg Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)

Kaç yıl oldu bilmiyorum. Herkes birbirini messenger’dan eklediği vakitler. Forumlarda “Cam aç” mizahının yapıldığı, crack atmanın bir bilim mucizesi olarak kabul edildiği, format atmanın Allah tarafından gönderilen bir yeti olarak kabul ediği vakitler. Ben ve benim 3 4 arkadaşım Counter Strike’ın etkisinden çıkamamışken kimi kişiler bu oyunu keşfederek mahallenin internet kafesinde yeni bir soluk başlattı. Tehlikeli bir soluktu. Sert ve uzundu.

En arka sırada ölümüne wall açarken ön tarafta insanlar birbirine bu oyunu tanıtıyordu. Osmanlı devleti’nin Batı’nın kendisinden üstün olduğunu kabul etmeyişi gibiydi. O dönemdeydik. Bakmıyorduk bile. Arada Half-Life açıp zevkin doruklarına koşuyorduk. Aradan haftalar geçtikten sonra arkadaşlarımdan biri bu dalgaya yakalandı. İşte biz de o an hissettik bazı şeyleri. Anladık oyunun büyüsünü. İnternet kafede hiç olmayan bir hava var. Artık hiç “bomba atıyorum” sesleri yükselmiyordu.

İnternet kafeye pek gitmek istemiyordum artık. Evde komşumuzun çocuğu olan Mert’in ****oyu keşfedişini dinliyordum. “ooo kanka..” diye başlayan cümleler. Bitmeyen sözcükler. İyice daralmıştım. Patates salatasından sonra kendimi dışarı attım. Elimde internet kafe de geçirebileceğim 2 saatlik para. Murat vardı. Bu oyunun tanıtım işlerini bu çocuk yapardı. Başlardı konuşmaya. “Üyelik açmamız lazım önce” diye. Yanıma çağırdım. Ben de oynıcam diyerek. Başta “vay” dedi. “Sen de mi!” Güldü.

Kayıt formunu açmıştık. Kullanıcı adını yazıyordum. Doğum tarihim ile ismimi güzelce harmanladım. Ben ailemden böyle öğrenmiştim. Tabi tuttuğum takımı da. Şifreler felan. Sonra sıra mail adresine gelmişti. Onu da yazmıştım . O ilk efsana mail adresim. Her neyse. Kaydı tamamladık ve durduk bekledik. Bekledik ve daha fazla. En sonunda dayanayıp “Neyi bekliyoruz” diye soruverdim. “Aktivasyon maili gönderildi. Onu halletmen gerekiyor” dedi. Olucak ki ben şifremi unutmuştum. Deniyordum, deniyordum bulamıyordum. Knight online maceram daha başlamadan böylelikle bitmişti. Eve gidince şifremi hatırlamıştım. Ev telefon numarasıydı.

Kaynak: (x)
Wolinka

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Haydi hayırlı olsun öyle ise. Ucuz atlatmışsın. Yaklaşık olarak 6 yıl oynamış birisi olarak söylüyorum. Çok fazla vaktimi kaybettirdi bana.
steel

kişi bu mesajı beğendi.

🔒 http://mcmyazilim.com

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Lanet olasıca online oyunlar!
steel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)

Mehmet Ali ATLI adlı üyeden alıntı

Haydi hayırlı olsun öyle ise. Ucuz atlatmışsın. Yaklaşık olarak 6 yıl oynamış birisi olarak söylüyorum. Çok fazla vaktimi kaybettirdi bana.

Biliyorum biraz tehlikeli bir şey. Arabasını satanlar oldu zamanında. Gördük bunları

Ek Olarak:

apkpandora adlı üyeden alıntı

Lanet olasıca online oyunlar!

Pekte öyle sayılmaz. Yani hepsi denilemez. Bu sıralar HoN denilen oyuna mensubum. Ve sanırım biraz önce kendimden geçtim.

wmaraci
wmaraci

ugurylmz2121 ugurylmz2121 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilgisayar programcısı
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 217
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
diez de sipan nikiyle oynuyordum yıllar önce :)
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)
Guzel bir makale olmus anilarim canlandi gozumde :)
baborg

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)
Senelerce oynadım. Verdiğim parayla kendime özel oyun yaptırırdım. Geçenlerde dayanamadım sitesine girdim. Bir baktım negöreyim yeni karakterler çıkmış Porutu diye. Birkaç gün dayanabildim. Sonra yeniden indrip girdim oyuna. Bir başka olmuş ortalık. Zamanında +7 Shard olan oyunun kralıydı şimdi herkes +10 dolaşıyor. Biraz kurcaladım beceremedim bir türlü. Sonra sildim. Siteye bir sonraki girişimde baktımLevelJump gelmiş. Şimdi yeniden başladım oynamaya. 75 level Porutu, 83 Assasion ve 81 Warrior ile devam ediyorum. Daha yeni 860 TL'ye +8 Krowaz set aldım :) ROC +3 ve Mino +2 setler içinde anlaşma yaptım biriyle, param olunca alacağım. Bu oyunu bırakmak çok zor. Adamı her açıdan sarıyor. Defalarca bıraktım yeniden başladım. Şimdi yine yeniden. Bırakmanın yolu varsa söyleyin. Bir SS yetiyor insanın başlamasına :) Kurtulanlara hayırlı olsun. Anatolia'da oynuyorum.
steel baborg

kişi bu mesajı beğendi.

Diyalog Diyalog Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Medya Editörü
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad I** K**
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 36 / 100
  • Ticaret 10, (%100)

Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

Senelerce oynadım. Verdiğim parayla kendime özel oyun yaptırırdım. Geçenlerde dayanamadım sitesine girdim. Bir baktım negöreyim yeni karakterler çıkmış Porutu diye. Birkaç gün dayanabildim. Sonra yeniden indrip girdim oyuna. Bir başka olmuş ortalık. Zamanında +7 Shard olan oyunun kralıydı şimdi herkes +10 dolaşıyor. Biraz kurcaladım beceremedim bir türlü. Sonra sildim. Siteye bir sonraki girişimde baktımLevelJump gelmiş. Şimdi yeniden başladım oynamaya. 75 level Porutu, 83 Assasion ve 81 Warrior ile devam ediyorum. Daha yeni 860 TL'ye +8 Krowaz set aldım :) ROC +3 ve Mino +2 setler içinde anlaşma yaptım biriyle, param olunca alacağım. Bu oyunu bırakmak çok zor. Adamı her açıdan sarıyor. Defalarca bıraktım yeniden başladım. Şimdi yine yeniden. Bırakmanın yolu varsa söyleyin. Bir SS yetiyor insanın başlamasına :) Kurtulanlara hayırlı olsun. Anatolia'da oynuyorum.

Birakmanin yollu basit aldigin +8 krowaz seti cöpe atmak zaten sonra oynayasin gelmez ama cidden birakmak istiyorsan :)
steel

kişi bu mesajı beğendi.

MehmetARIK MehmetARIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 626
  • Beğeniler 13 / 260
  • Ticaret 2, (%100)

Diyalog adlı üyeden alıntı

Birakmanin yollu basit aldigin +8 krowaz seti cöpe atmak zaten sonra oynayasin gelmez ama cidden birakmak istiyorsan :)

Haha :D Bırakmak istiyorum ama sözde, içten içe iyi gidiyor devam et diyorum :D Hadi CZ'de bikaç NP daha hadii :D
steel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 105 / 87
  • Ticaret 0, (%0)

Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı

"Daha yeni 860 TL'ye +8 Krowaz set aldım.." Şurayı gördükten sonra bi öksürdüm. Sanırım ölüyordum
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al