lostyazilim

Elon Musk'a Adamsan facebook hesabını sil deyip sildiren Türk

7 Mesajlar 1.754 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Facebook skandalından sonra Facebook hesaplarını silen firmaların bir tweetinin altına yorum atan Elon Musk'a eğer Adamsan facebook hesabını sil diyen bir Türk'ün yorumu üzerine Elon Musk Tesla Motors ve SpaceX in facebook hesapları başta olmak üzere tüm hesaplarını sildi. Olay sosyal medyada espiri konusu oldu :) zaten Türkten başka kimse Elon Muska adamsan sil diyemezdi ahahahah

Lim10Ata

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
herkes böyle saçma haberler yapıyor.

Yalan: Bir türk adammısın dedi facebook sildirdi

Gerçek: Cambridge Analytica skandalından dolayı sildi. İlk mesajda "It's time #deleteFacebook" yazan, WhatsApp kurucusu

Kaynak: https://www.space.com/40073-elon-musk-deletes-spacex-tesla-facebook.html
yilmaz70 doaldigital aristotless

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Doğru söylüyorsunuz koskoca boğaziçili yapay zeka profesöründen tutun envai çeşit bilim insanı bu konuyu hesaplarına taşırken bunu bilmiyorlardı. Her şeyi siz biliyorsunuz yav. Deliriyorum böyle her şeyi ben bilirimcilere. Yahu kardeşim facebook skandalından sonra atılan gönderiye elon musk yazdı ona da bir Türk yazdı ondan sonra ona cevap verdikten sonra silindi hemen hesaplar. Bu da dalga konusuna sebep oldu.
Bu kadar yok yalandı yok şuydu yok buydu demeye ne gerek var ya.

asonons

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Elon musk sosyal medyada kendi pr çalışmalarını yapan birisi bu tür bir şey yapmasi size garip geliyorsa Elon Muskı sosyal medyada zerre kadar takip etmiyorsunuz demektir.

Yalanla dolanla alakası yok olayın silecektir elbette veya silmeyecektir olayın böyle tatlı bir mizahın üzerine denk gelmesi %100 doğru ve gerçek bizzat tweet sonrası baktım kapatıldı. Bu da bir nevi pr çalışmasıdır. Bunda garipsenecek yalanlanacak bir durum yok. Yalan dolan haber olsa buraya taşimam zaten.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)
Türkiyeye geldiğinde Elon Musk sosyal medyadan Atatürkün bir sözünü yazmıştım ingilizce o tweeti faylayıp kendisi o sözü tweet atmış onbinlerce rt almıştı. Yani elon musk zeki bir insan pr çalışmalarinı da kendisi bizzat yapıyor harika da yapıyor. Bu tür tatlı tesadüfleri cevapları olağan karşılayın. Biliyorum ülkece problemli bir millet olduk her şeyin altında bir sebep arıyoruz lakin bu olağan gelişen mizahi bir durumdan öte geçmeyen bir şey. Gülün geçin kardeşim
Sakulta

kişi bu mesajı beğendi.

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4130
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Şu #ElonMusk'ın #Facebook'tan #SpaceX ve #Tesla sayfalarını sil(dir)mesi olayı da öyle bir Türk kullanıcı yazdı, o da fark etti, o nedenle sildi falan gibi bir sebebe dayanmıyor (o mesajlaşma epey komik olsa da ��).

#Musk zaten #MarkZuckerberg'e sinir oluyor ne zamandır. Sebebi de, #Facebook'un 2016'daki Internet.org uydusunun gönderildiği #SpaceX #Falcon9 roketinin patlamış olması sonrası Zuckerberg'ün halka açık tepkisi.

200 milyon dolarlık uydunun gözleri önünde yok olması sonucu, haklı olarak #SpaceX'in "derin bir hayal kırıklığı" olduğunu ve "SpaceX'in uydularını yok ettiğini" söylemişti. O gün bugündür bu ikisi kavga halindeler.

O laf sonrası Musk, "Tabii, aptal olmak benim suçum. Onlara karşılığında bedava bir fırlatma verdik ve sanıyorum bir miktar sigorta da yaptırmışlardı." yazdı mesela cevaben. Profesyonel bir iletişim olmadığı kesin...

Örneğin #Musk'ın #YapayZeka konusunda bir felaket tellalı olduğunu bilirsiniz. #Zuckerberg ise "iyicil #AI" kampında. Bu nedenle de atışıyorlar doğrudan veya dolaylı olarak... Bu son #DeleteFacebook kampanyasına katılma sebebi de bu yani, verilerinizi umursaması değil. ��

Şahsen Facebook'tan hiç haz etmiyorum. O nedenle de ona bağımlılığımızı en aza indirecek adımları atıyoruz. Ama bu Musk olayının asıl nedeninden de bahsetmek istedim. Öyle biri yazdı da "Aa hemen sileyim." demedi Musk yani. Bağlamı var olayın. ��

Çağrı Mert Bakırcı

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

İsa adlı üyeden alıntı

Şu #ElonMusk'ın #Facebook'tan #SpaceX ve #Tesla sayfalarını sil(dir)mesi olayı da öyle bir Türk kullanıcı yazdı, o da fark etti, o nedenle sildi falan gibi bir sebebe dayanmıyor (o mesajlaşma epey komik olsa da ��).

#Musk zaten #MarkZuckerberg'e sinir oluyor ne zamandır. Sebebi de, #Facebook'un 2016'daki Internet.org uydusunun gönderildiği #SpaceX #Falcon9 roketinin patlamış olması sonrası Zuckerberg'ün halka açık tepkisi.

200 milyon dolarlık uydunun gözleri önünde yok olması sonucu, haklı olarak #SpaceX'in "derin bir hayal kırıklığı" olduğunu ve "SpaceX'in uydularını yok ettiğini" söylemişti. O gün bugündür bu ikisi kavga halindeler.

O laf sonrası Musk, "Tabii, aptal olmak benim suçum. Onlara karşılığında bedava bir fırlatma verdik ve sanıyorum bir miktar sigorta da yaptırmışlardı." yazdı mesela cevaben. Profesyonel bir iletişim olmadığı kesin...

Örneğin #Musk'ın #YapayZeka konusunda bir felaket tellalı olduğunu bilirsiniz. #Zuckerberg ise "iyicil #AI" kampında. Bu nedenle de atışıyorlar doğrudan veya dolaylı olarak... Bu son #DeleteFacebook kampanyasına katılma sebebi de bu yani, verilerinizi umursaması değil. ��

Şahsen Facebook'tan hiç haz etmiyorum. O nedenle de ona bağımlılığımızı en aza indirecek adımları atıyoruz. Ama bu Musk olayının asıl nedeninden de bahsetmek istedim. Öyle biri yazdı da "Aa hemen sileyim." demedi Musk yani. Bağlamı var olayın. ��

Çağrı Mert Bakırcı

Hocam facebook tepkileri üzerine Elon Muska bir Türk adamsan silersin deyince. Elon Musk bir facebook hesabımız olduğunu bilmiyordum sileceğim dedi. Olay bundan ibaret yani. Tatlı bir tesadüf ve mizah. Elon muskta ondan sonra talimat veriyor ve sildiriyor. Yahu zaten zuckerberg ile araları kötü. Zuckerberg 'ün abd başkanı olma hayali var bu uğurda yapıyor ne yapıyorsa. Neyse neyse sonuçta güzel tatlı mizahi bir olaydı gülüp geçmek lazim. Lakin yazdıklarımdan Elon Muska bir Türk emretti o da sildi sonucunu çıkaran varsa daha da bir şey demiyorum :) olayı gayet güzel anlattığımı düsünüyorum

wmaraci
Konuyu toplam 6 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 6 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al