İsa adlı üyeden alıntı

Şu #ElonMusk'ın #Facebook'tan #SpaceX ve #Tesla sayfalarını sil(dir)mesi olayı da öyle bir Türk kullanıcı yazdı, o da fark etti, o nedenle sildi falan gibi bir sebebe dayanmıyor (o mesajlaşma epey komik olsa da ��).

#Musk zaten #MarkZuckerberg'e sinir oluyor ne zamandır. Sebebi de, #Facebook'un 2016'daki Internet.org uydusunun gönderildiği #SpaceX #Falcon9 roketinin patlamış olması sonrası Zuckerberg'ün halka açık tepkisi.

200 milyon dolarlık uydunun gözleri önünde yok olması sonucu, haklı olarak #SpaceX'in "derin bir hayal kırıklığı" olduğunu ve "SpaceX'in uydularını yok ettiğini" söylemişti. O gün bugündür bu ikisi kavga halindeler.

O laf sonrası Musk, "Tabii, aptal olmak benim suçum. Onlara karşılığında bedava bir fırlatma verdik ve sanıyorum bir miktar sigorta da yaptırmışlardı." yazdı mesela cevaben. Profesyonel bir iletişim olmadığı kesin...

Örneğin #Musk'ın #YapayZeka konusunda bir felaket tellalı olduğunu bilirsiniz. #Zuckerberg ise "iyicil #AI" kampında. Bu nedenle de atışıyorlar doğrudan veya dolaylı olarak... Bu son #DeleteFacebook kampanyasına katılma sebebi de bu yani, verilerinizi umursaması değil. ��

Şahsen Facebook'tan hiç haz etmiyorum. O nedenle de ona bağımlılığımızı en aza indirecek adımları atıyoruz. Ama bu Musk olayının asıl nedeninden de bahsetmek istedim. Öyle biri yazdı da "Aa hemen sileyim." demedi Musk yani. Bağlamı var olayın. ��

Çağrı Mert Bakırcı

Hocam facebook tepkileri üzerine Elon Muska bir Türk adamsan silersin deyince. Elon Musk bir facebook hesabımız olduğunu bilmiyordum sileceğim dedi. Olay bundan ibaret yani. Tatlı bir tesadüf ve mizah. Elon muskta ondan sonra talimat veriyor ve sildiriyor. Yahu zaten zuckerberg ile araları kötü. Zuckerberg 'ün abd başkanı olma hayali var bu uğurda yapıyor ne yapıyorsa. Neyse neyse sonuçta güzel tatlı mizahi bir olaydı gülüp geçmek lazim. Lakin yazdıklarımdan Elon Muska bir Türk emretti o da sildi sonucunu çıkaran varsa daha da bir şey demiyorum :) olayı gayet güzel anlattığımı düsünüyorum